Поліцейський оркестр дав вуличний концерт на підтримку ЗСУ

Поліцейський оркестр дав вуличний концерт на підтримку ЗСУ
Тут і далі фото зі сторінки ГУ НП у Хмельницькій області
  • З нагоди Дня міста у Хмельницькому пройшов благодійний концерт.

  • На ньому виступав Віктор Шайда. який донедавна боронив Харківщину разом зі своїми синами. 

«Богдан Хмельницький на коні, а наші хлопці поки ні» — саме під таким гаслом у центрі міста Хмельницького з нагоди дня його заснування відбувся благодійний концерт. Його дав оркестр Головного управління Національної поліції в області. Під час заходи збирали кошти на придбання автомобіля для захисників на передовій. 

Музиканти в погонах та волонтери об’єдналися для цієї справи. На концерті було двоє солістів — Віктор Шайда та Ольга Ковальчук. обоє — поліцейські. 

Відео дня

— Соліст поліцейського оркестру Віктор Шайда не з чужих слів знає, наскільки критичною є потреба у автомобілях на передовій, адже сам ще зовсім недавно разом з двома синами боронив рідну землю на Харківщині, — зазначають в поліції.

До слова, Віктор Шайда — керівник та соліст оркестру поліції Хмельницької області. До 24 лютого чоловік записував пісні, створював різні музичні проекти. Його голос звучав на найбільших майданчиках України і Європи. А після початку війни він змінив мікрофон на автомат та разом із двома синами вступив до лав ЗСУ, хоч до того жодного дня не тримав у руках зброю. Історію хмельничанина та розповіді з передової читайте у матеріалі Поліцейський з Хмельницького воює на передовій разом із синами

Нагадаємо, поліцейський оркестр не вперше проводить подібні благодійні мистецькі акції на підтримку Збройних Сил України. Під час виступів їм вдалося зібрати десятки тисяч гривень, на які були придбані речі першої необхідності для військових.

До слова, цьогоріч Хмельницькому виповнився 591 рік. З нагоди Дня міста мер Олександр Симчишин попросив хмельничан подарувати подарунки військовим. 

— Коли друзі приходять на день народження, вони обов’язково приносять подарунки. Сьогодні ми воюємо. Захищаємо свою свободу, незалежність і українське майбутнє. Тому буде справедливо й правильно, якщо ці подарунки на День міста ми зробимо для своїх захисників. Таких собі сталевих коней, на яких наші хлопці зможуть гнати цю нечисть, цю російську орду з української землі ще швидше і якісніше. Бо Богдан Хмельницький — на коні, а хлопці з ЗСУ — ще ні. Мусимо виправити це, — зазначив Симчишин. 

Як задонатити на "коней" для захисників дізнавайтеся за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Es fero

    на фото на лицях все, що не скажеш словами...бажаю всім миру і життя, оборони нашим людям від бога, удачі удачі і скорішої перемоги

keyboard_arrow_up