Порив водопроводу: де у Хмельницькому 1 листопада не буде води

Порив водопроводу: де у Хмельницькому 1 листопада не буде води

Комунальники призупинять подачу води до кількох вулиць. 

У перший день листопада в обласному центрі вкотре стався порив водопроводу. Про це повідомляють в комунальному підприємстві “Хмельницькводоканал”

У зв’язку з цим комунальники призупинять водопостачання до трьох вулиць:

  • Відео дня
    /li>

Завершити роботи обіцяють до 16.00. 

Також сьогодні мали б замінювати пожежні гідранти на Зарічанській (від вулиці Свободи до Старокостянтинівського шосе). Однак, ці роботи скасували. 

— Бережіть себе, не нехтуйте сигналами тривоги і завжди майте запас водички! — додають у “Хмельницькводоканалі”. 

До слова, у зв’язку з перебоями, хмельничанам порадили зробити в кожному домі запаси води, яких би вистачило на 72 години. Як розрахувати скільки води потрібно і як її зберігати читайте за посиланням.

Уточнити інформацію можна в диспетчерів “Водоканалу” за номерами: 

Нагадаємо, тарифи на воду наразі такі:

Як зекономити воду:

  • обов’язково перевірте на справність усю сантехніку. За потреби полагодьте або замініть пошкодження. Пам’ятайте, якщо протікає унітаз – це майже 72 000 літрів на рік марно витраченої води. Підтікає кран – до 200 літрів на добу або близько 6 000 літрів на місяць

Що заборонено зливати в каналізацію:

Додамо, час від часу водяні лічильники в домівках хмельничан слід відносити на повірку. У тих, хто добре знайомий з цією процедурою, питань не виникає. Хто ж має робити це вперше часом не до кінця розуміє для чого і яким чином це слід правильно зробити. Ми детально розписали як відбувається повірка водяного лічильника і скільки це коштує. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up