Протест працівників “СВ” біля міськради: цікаві факти та коментарі учасників (ВІДЕО)

Протест працівників “СВ” біля міськради: цікаві факти та коментарі учасників (ВІДЕО)
  • В комплексі Віктора Вікарчука другий день немає води. 

  • Тому він прийшов з протестом до міськради.

  • Там назвав свою версію відключення і назвав Симчишина “жуліком”.

  • Ми зібрали найцікавіші коментарі учасників протесту і представників влади.

  • У “Хмельницькводоканалі” нам надали пояснення того, чому “СВ” без води.

Чому Вікарчук знову прийшов до міськради

Десятки працівників “СВ” з охороною зібрались під Хмельницькою міською радою з вимогою, аби їм у закладі повернули воду. Адже вважають, що вчора її відключили незаконно, бо не було відповідного судового рішення. Було це сьогодні, 30 березня. 

- Симчишин дав вказівку водоканалу закрити воду для “СВ”. Без будь-якого попередження вчора вони прийшли перекрили воду. Ми не можемо працювати. Я розумію, що ми працюємо в локдаун, так званий, який ви собі придумали в незаконний спосіб.  Так не може бути. Люди мають працювати. Плюс, в нас укладена угода з водоканалом, для чого ви їм сказали перекрити воду?!, - заявив Віктор Вікарчук. 

Відео дня

Заступник міського голови Микола Ваврищук, який вийшов до мітингувальників, пояснює: більше року за частину приміщення, яка в  комунальній власності, - а це 1 400 квадратних метрів, не сплачували орендну плату.

Власник комплексу обурюється, що води не стало і в добудованій частині приміщення. Каже, за комунальні послуги платили вчасно і вода підключена за тією адресою, що комплекс.

Вигукувала “дайте воду” працівниця “СВ” Наталя. Жінка в розважальному комплексі працює 2 роки. 

Заступник міського голови каже, у Вікарчука немає права оренди на це приміщення. На разі тривають суди по розподілу майна, а доки немає жодного рішення, води не буде. 

Ще раз про “прозору кімнату”

Директор “СВ” сумнівається у легітимності Хмельницької міської ради. Під час акції, сказав, що карантинні обмеження, створюються для того, аби не давати людям працювати. “Роблять з нас рабів”, - каже. Майже усі учасники акції були без захисних масок і просили посадовців їх зняти. 

Щодо так званої прозорої кімнати, то в ній 19 березня пройшов перевірку на детекторі брехні лише Вікарчук. Тоді Іван Кушнір, який представився членом хмельницької “Самооборони”, запросив маловідому організацію “1 ПроZорий”. Та нібито мала перевірити посадовців на брехню. Той же Іван Кушнір, про зв`язки якого із Вікарчуком ми згадували й раніше, був біля власника “СВ” й сьогодні.

Депутат теж вважає, що відключили воду законно. А такі акції серйозно не сприймає

Детальніше про Детектор брехні у Хмельницькому читайте в окремому матеріалі.

“Чому ти вписуєшся за сепаратиста? ”, - “Я в нього на роботі”.

Депутат міської ради Віталій Підгайчук, який теж вийшов до хмельничан, розповідає, що за використання комунального майна станом на сьогодні не сплатили за оренду близько мільйона гривень. А мітингами проти коронавірусу та іншими прикриває проросійську діяльність. 

-Ці люди створюють фейкові міські ради, фейкових депутатів, постійно говорять про вишки 5G, чіпування людей, рептилоїдів, лабораторії США, привозять якісь прозорі кімнати, аби прикрити свій шкурний інтерес. Вони ж створили свою міську раду і так само можуть створити свій водоканал, робити свою воду і викачувати свердловини, - каже Підгайчук. - Я тут побачив свого однокласника з паралелі зі своєї школи. Він стояв з прапором, питаю його: “для чого ти вписуєшся за сепаратиста? ”, він відповів дуже просто - “Я в нього на роботі. Все розумію, але у своїй ситуації діяти по-іншому я не можу.” 

На сторінці в соцмережах у працівниці “СВ” є допис, що відключили воду без попередження.

-“29 березня близько 10-ої ранку до «CВ-Клубу»  за вказівкою "мера", а, правильніше кажучи, злочинця приїхав “Хмельницькводоканал” та відключив воду у комплексі. Без повідомлення. Без попередження. Водоканал просто "отримав від мера вказівку припинити надання послуг" з ними. Водоканал "знайшов неточності у договорі. У «CВ-Клубу» немає заборгованості з водоканалом!” Шанс на життя, певне, є лише у міст України, чиї мери — люди громади, честі та гідності. Чиї депутати не погоджуються на злочинні постанови Кабміну про безглуздий та неефективний локдаун.

 Що кажуть у “Хмельницькводоканалі”

Директор МКП “Хмельницькводоканал” Віталій Кавун журналістці ВСІМ прокоментував, що 26 березня комунальники відправили лист ТОВ “Браво”, де просили надати відповідні документи про оренду, але до сьогодні в “Хмельницькводоканал” ніхто не приходив та не телефонував.

Нагадуємо, 11 лютого представники міськради з працівниками МКП по утриманню нежитлових приміщень комунальної власності провели інвентаризацію “СВ”. Тоді Віктор Вікарчук не пускав служби. Пояснював, що не визнає Хмельницької міської ради, правоохоронних органів, суддів, парламентів, президента та держави України. А інвентаризація - це рейдерське захоплення, але провести її вдалося.  Тоді чоловік викликав поліцію в яку теж не вірить. 14 січня 2021 року за рішенням виконкому частину приміщення “СВ” повернуто з оренди на баланс МКП по утриманню нежитлових приміщень комунальної власності.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (101)
  • Микола Тимчук

    А чому пішли до міськради,а не міськводоканалу?!?!?
  • Рома Бобриков

    Я розумію що він в ОПЗЖ. Але дана людина дала багато робочих місць, один з найсмачніших ресторанів, найкращий нічний клуб, найкращі в місті спортзали, моя родина ходила в басейн на професійну реабілітацію з дитиною. Моя думка може він і не в тій партії але нашим чиновникам і підприємцям є багато чому повчитись.

    Рома Бобриков reply Рома Бобриков

    Юра Ткачук якщо люди працюють більше року то я думаю що не дуже погано. А де на даний час все в шоколаді?

    Юра Ткачук reply Рома Бобриков

    Рома Бобриков ти знаєш як цей мудак лисий людям зарплату виплочує?
  • Читач37

    деньги решают все
  • Виктор Михайлов

    👏
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up