Речовий ринок у Хмельницькому: місцева влада думає про відкриття

Речовий ринок у Хмельницькому: місцева влада думає про відкриття
  • Міська та обласна влади розробляють алгоритм роботи непродовольчих ринків в умовах карантину.

  • Відновити роботу “толкучки” вони готові з 12 травня. 

  • Наскільки це реально, дізнавалися журналісти vsim.ua.

“Із 12 травня у Хмельницькому можуть відновити роботу речових ринків”. Таке повідомлення з’явилося сьогодні, 8 травня, у новинах Хмельницького на “ТВ7+” із посиланням на секретаря Хмельницької міської ради Михайла Кривака. Журналісти vsim.ua зв’язалися із посадовцем та дізналися деталі. 

За словами Михайла Кривака, такий варіант був можливий ще зранку, однак він стає дедалі туманнішим. Річ у тому, що відновити роботу непродовольчих ринків без дозволу уряду місцева влада не може. 

  • Відео дня
    /li>

Як повідомляв раніше міський голова Олександр Симчишин, працювати речові ринки будуть на тих самих умовах, що й продуктові. Тобто, на вході здійснюватимуть температурний скринінг, адміністрації ринків будуть проводити дезінфекцію території після кожного робочого дня, а на працівників будуть покладені обов'язки дотримуватися санітарних норм: одягати маски, рукавички та захисні щитки. 

Нагадаємо, з 1 травня у Хмельницькому запрацювали два продовольчі ринки. Що відбувалося на центральному в день відкриття, дізнавайтеся в матеріалі: У Хмельницькому запрацювали продовольчі ринки. Що там відбувається. Про “колізії” із відкриттям ринку “Ранковий”, дізнавайтеся в матеріалі Коли в Хмельницькому відкриють всі продуктові ринки.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (165)
  • Анонім

    В Кого не пов'язана робота з Ринком. Ті закликають не  відкривати. А може не відривати.- Там де ви працюєте? Кому страшно, будьто вдома. Ніхто не вигоняє. З ринку Більше півміста живе. Це не тільки власники кіосків, а і продавці інших товарів. Грузчики. Швейні цеха. Швачки. Опт і Вроздріб. Все з Ринком пов'язано. Щоб Онлайн продати товар, де його виробити?
  • Артем Мороз

    На мою думку речовий ринок давно перейшов в онлайн. В найкращі часи, тобто до 2013 року в структурі ринку було задіяно плюс мінус 80 тис. осіб, станом на 2020 ця цифра не досягає 20 тис. Ринок зараз це виставка легковиків текстильної продукції та склад товару. Реалізація відбувається за рахунок набитої бази оптовиків протягом останніх 5-10 років через соц. мережі. Вважаю відкриття потрібне, хоча б задля того, щоб оцінити доцільність даного ринку на сьогоднішній день.
  • Elsa R

    А что такого экстренно необходимого можно купить на туче, чтобы ее открывать? Это же рассадник антисанитарии и без карантина.
  • Татьяна Васильева

    В Турции комендантский час. Там до 20 лет запрещено вообще выходить на улицу

    Таня reply Татьяна Васильева

    тем не менее там людей на улицах  много и коменд. час только на выходные. не надо вводить  в заблуждение
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up