«Ревізор» просто влаштував спектакль», – керуючий супермаркету «Колібріс» про візит журналістів

«Ревізор» просто влаштував спектакль», – керуючий супермаркету «Колібріс» про візит журналістів
  • У супермаркет на Подільській завітала команда «Нового каналу».
  • Ведуча проекту Наталія Кудряшова заявила на працівника маркету в поліцію.
  • В супермаркеті все заперечують і кажуть, що «Ревізор» перебільшує.

Новий проект «Ревізор. Магазини» завітав до Хмельницького. Як і інший телеінспектор України, зі скандалом. Візит знімальної групи «Нового каналу» до супермаркету «Колібріс», що на Подільській, завершився двома кримінальними провадженнями і відвідинами Наталії Кудряшової до травмпункту. На сторінках проекту в соцмережах повідомили, що ведучій травмували руку. Боялися навіть, що вона отримала перелом.

У супермаркеті звинувачення від Наталії Кудряшової спростовують. Кажуть, що вона без всяких представлень увірвалася в маркет і влаштувала шоу.

 - Поліція приїжджала. Ми дали пояснення, що просто людина зробила спектакль. Вони вривалися в двері в службове приміщення. Вийшов охоронець і попросив пред’явити документи. Не показали нічого, почали вриватися. Сказала «Я Наталія Кудряшова, «Новий канал». Без посвідчень, без нічого. Коли вже приїхала поліція, вона показала документи. І після того вона провела перевірку. Вона подивилася все і ми їй не перешкоджали. Нам немає чого приховувати. Але їм потрібне шоу, і вони його влаштували. Насправді ніхто тут нікого не штовхав і руки дверима не затискав. А наш охоронець просто діяв по інструкції. У нас тут каси, сейф з грошима й інші матеріальні цінності. І охоронець просто виконував свою роботу, - розповів vsim.ua керуючий супермаркету «Колібріс» Сергій Солоха.

Відео дня

Нагадаємо, що після візиту в «Колібріс» Наталія Кудряшова написала заяву до поліції. Там відкрили відразу два кримінальні провадження:

  • Погроза або насильство щодо журналіста.
  • Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

Як розвиватимуться події далі, слідкуйте разом із vsim.ua.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Адвокат

    Наташка Кудряшова сама хмельничанка. Училась в музыкальной школе. Жила с мамой напротив базы "Бакалея" по ул.Шевченко. Потом уехала в Киев искать нормальную работу. То могла бы и не позорить свой родной город.
  • Володимир Путенко

    Нащо мені той ревізор, якщо я на собі випробував наш «сервіс». Кілька тижнів в цьому «Колібрісі» мене хотіли «розвести» класично (як у відповідних програмах по ТВ розказували), а саме, на ціннику була одна ціна, а на касі – на кілька грн. на десяток яєць більша (пояснили, що цінник не встигли поміняти). Я б і не взнав про це, якби випадково не перевірив чек (хоча рідні мені радили це робити регулярно). А через пару тижнів вже у «Вопаку» «історія» (я вже посав перевіряти чеки). Замісць однієї пачки чаю порахували дві, що на 49 грн. «з копійками» більше (так і не зрозумів, як це при електронному зчитуванні технічно можливо). Правда, після того, як я звернув їхню увагу на це, повернули гроші (правда вибачилися не зразу). Я впевнений, що в цих випадках ні Путін, ні Обама і, навіть, ні Путін винні (а в останньому – я думаю, це «ініциатива» робітників універсаму, а не хазяїв).
  • Сань Васильович

    Засуньте цю статтю самі знаєте куди. Де відеодокази?

    Исламбакиев Тигран reply Сань Васильович

    Где-где? В Караганде!
  • Василь Варовик

    А чого в Хмельницький їхати так часто, нехай їде в Донецьк, Харків, Луганськ та інші сх. області, але боять бо там дадуть п...

    Мастер Автополив reply Василь Варовик

    Про Донецк и Луганск зачетный троллинг :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up