Рідні загиблого у ДТП в автобусі на Лезневому шукають справедливості (ЛИСТ)

Рідні загиблого у ДТП в автобусі на Лезневому шукають справедливості (ЛИСТ)
Аварія, яка сталася 11 червня 2014 року, коли автобус злетів з дороги, забрала життя двох людей, 32 пасажири отримали травми. Тепер перевізника хочуть позбавити ліцензії через суд, а рідні одного з загиблих вимагають покарати винних у трагедії.

Публікуємо лист доньки одного з загиблих, Юлії Шнурової.

Відео дня

 

Наразі у Хмельницькому окружному адміністративному суді триває розгляд справи приватного малого підприємства «Купава». Його директор Петро Стецюк оскаржує рішення Державної інспекція України з безпеки на наземному транспорті про анулювання ліцензії.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    АХРЕНЕТЬ. Хмельницкие власти докатились, что люди начинают искать правду у президента. Ну на хрена нам такая власть? На хрена нам такой мер с его заместителями? На хрена нам такая прокуратура, менты и всякая шушара? Убийцы ходят на свободе, а люди гибнут, как мухи из-за жлобов. Думаю, что мельника с его компанией надо выносить с мэрии.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up