Що відбуватиметься у центрі Хмельницького в новорічну ніч

Що відбуватиметься у центрі Хмельницького в новорічну ніч
Відкриття новорічної ялинки 1 грудня
  • До настання 2020 року залишається зовсім небагато часу.

  • Дехто з хмельничан зустрічатиме новий рік біля головної ялинки міста.

  • Для них вже підготували святкову програму.

До настання нового 2020 року залишається трохи більше тижня. Хмельничани активно складають плани на новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня. Один із варіантів — прийти до головної ялинки міста, яка вже три тижні сяє на Проскурівській. У міськраді для хмельничан підготували ряд заходів. Про це журналістам vsim.ua розповіла заступник начальника управління молоді та спорту Олена Мандзій.

Святкова програма розпочнеться о 23:00 та триватиме до 03:00. Для хмельничан підготують мандаринові батли, печиво з передбаченнями, дискотеку, шоу пі-джейок. Розважатимуть гостей хмельницький Санта Клаус та скрипаль Антон Вараниця. Перед настанням півночі на великому екрані показуватимуть зворотній відлік. Феєрверків не буде, натомість запланували конфеті, холодні фонтани та штучний сніг.

— Ми хочемо прищепити хмельничанам нову традицію — зустрічати новий рік разом. Тому сподіваємося, що буде орієнтовно 5—10 тисяч людей. Будемо намагатися створювати для нашого міста новорічні традиції, — сказала Олена Мандзій.

Відео дня

А як ви будете зустрічати новий рік? Голосуйте та пишіть коментарі. Якщо голосування не відображається, відкрийте новину в браузері.

Опитування

Як ви зустрінете новий рік?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Анонім

    Новий синявіль святкує відповідно.
  • Сергей Волощик

    Настоящий Новый год приходит после речи Путина и под бой Московских курантов!
  • Саша Доцюк

    На роботі
  • Виталий Виталий Витальевич

    після 2 ночі велика бійка ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:42 Предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав Хмельниччину (ФОТО) 19:53 На Хмельниччині попрощались із чотирма захисниками України. Хто вони 19:14 На Хмельниччині правоохоронці врятували від загибелі трьох кошенят (ФОТО) 18:34 Понад 110 тисяч виманили "мобільні оператори" у двох жителів Кам'янеччини Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 17:51 Робота у Хмельницькому: є 367 вакансій (СПИСОК) 17:17 Смертельна аварія поблизу Хмельницького: водій «BMW» влетів в дерево і загинув 16:58 Погрози відключити світло та виселити: деталі конфлікту у садівничому товаристві «Дружба» 16:16 Прокуратура позбавила підприємця землі вартістю понад 1 мільярд гривень 15:37 10 найпопулярніших сімейних лікарів Хмельницького: рейтинг за деклараціями 15:04 За збиття поліцейської та двох військових водій з Хмельниччини уник покарання 14:21 На Хмельниччині зростає захворюваність на вітряну віспу 13:48 У Хмельницькому проведуть велодень. Збиратимуть гроші на дрони-камікадзе 13:11 У Шепетівці легковик збив пенсіонерку на велосипеді 12:20 У Хмельницькводоканалі є 14 вакансій (СПИСОК) 11:16 У психлікарні в Скаржинцях запланували ремонти на 20,5 мільйона 10:15 Де найбільше ухилянтів та скільки на Хмельниччині 09:22 Оновили графіки відключень світла на Хмельниччині на 20 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up