"Шлюб за добу" у Хмельницькому: щомісяця 40 пар швидко реєструють стосунки

"Шлюб за добу" у Хмельницькому:  щомісяця 40 пар швидко реєструють стосунки
Фото з архіву редакції
  • За 10 місяців 430 пар оформили шлюб за добу.
  • Крім хмельничан, були мешканці з різних куточків України.
  • А 11 пар захотіли зіграти церемонію в міській раді.

Послуга від Мін’юсту, що дає можливість зареєструвати шлюб без попередньої реєстрації та відвідувань відділів ДРАЦСу, стає дуже популярною у Хмельницькому. 

У лютому послугами пілотного проекту «Шлюб за добу» скористалась 41 пара. Серед тих, хто зареєстрував шлюб у нашому місті, були мешканці Хмельницького, області, а також громадяни Грузії, Азербайджану, Молдови, Російської Федерації. Від початку 2018 року шлюб за добу взяли 72 пари. 

Що потрібно для швидкої реєстрації

Бажаючі одружитися в скорочені строки повинні укласти договір із міським відділом РАЦС та подати паспорти до першої філії ЦНАПу. Тим, хто одружується не вперше необхідно принести з собою договір про розірвання попереднього шлюбу. Якщо один із подружжя іноземець, то необхідно також подати довідку з міграційної служби, про законність перебування на території України. Вартість "швидкого" одруження залежить від обраної локації.  

Відео дня

Для консультації: (0382)70-28-46, 067-445-11-04, або звернутися до Хмельницької дитячої школи мистецтв (вул. Гагаріна, 3-А, каб. 316), або надіслати запит на електронну скриньку  [email protected]

Де проводять шлюбної церемонії

  • Хмельницька міська рада (вул. Гагаріна, 3)
  • Дитяча школа мистецтв (вул. Гагаріна, 3-А)
  • Хмельницький музей-студія фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56)
  • Дитяча школа образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (вул. Проскурівська, 67).

Скільки платити

Вартість проведення урочистої церемонії змінюється в залежності від набору додаткових послуг. Базова ціна у Хмельницькому становить від 190 до 690 гривень у робочі дні. Для учасників АТО - безкоштовно.

Додаткові платні послуги за замовленням:

  •  музичний супровід церемонії (живе виконання);
  • проведення фотосесій;
  • використання весільних декорацій;
  • замовлення піротехнічних та інших святкових ефектів.

Вартість державної реєстрації шлюбу (державне мито):

  • для фізичних осіб – 910 грн.;
  • для учасників АТО та інших пільгових категорій - 85 копійок.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Say Yong

    Як прходить реєстрація шлюбу?
  • Друг

    В будні 2480 по-моєму, в суботу 3100. І це ще не факт що на п'ятий день розпишуть. Так повідомили у кабінеті номер 316. То хто бреше не зрозуміло..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up