ШОК! У Південному Бузі знайшли жіночу ногу

ШОК! У Південному Бузі знайшли жіночу ногу
Страшну знахідку виявив хмельничанин, який перебував на річці Південний Буг, поблизу перехрестя Трудової і Прибузької, біля мосту.

 - Чоловік знайшов у воді сміттєвий кульок, повністю перемотаний скотчем. У кульку була частина тіла – ліва жіноча нога. Нажаханий, викликав міліцію, – розповідає речник хмельницького міського відділу міліції Аліна Арнаут. – Оперативно-розшукова група обшукала місце, але більше ніяких частин людського тіла не знайшли.

Як з’ясувала експертиза, частина тіла належить пацієнтці однієї з хмельницьких лікарень. Ампутовану ногу повинні були утилізувати, а те, яким чином вона потрапила до річки, наразі з’ясовує міліція.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    А журналісти мало що безграмотні, то ще й приховують власні помилки. Не соромно?
  • Anonymous

    Интеерсно, расследования по этому поводу проводить не будут? Кто-то же должен отвечать за что, чтобы ампутированнные ноги не валялись где попадя. Это просто жесть!

    Anonymous reply Anonymous

    Це не жесть, це просто ЖАХ. Як так можна? Добре, що то не діти знайшли. Як потім їм пояснювати, що то працівники не відповідальні!
  • Anonymous

    І так ясно що у нас недбало ставляться до роботи переважна більшість, не дивно що медики в їх числі! На мою думку якщо це дійсно ампутована нога то помилково, а в ПБ її викинули як преславути Сашка Бородач аби "скрыть следы преступления"! А фото скоріш з Летичівського чи Немирівського р-ну, з тією течією ногу б знайши у Вінниці чи вже десь у лимані
  • Anonymous

    111111111111
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up