Спецпризначенці показали як з першого пострілу знищують ворогів на передовій (ВІДЕО)

Спецпризначенці показали як з першого пострілу знищують ворогів на передовій (ВІДЕО)
Фото зі сторінки 8 полку спеціального призначення ССО ім. Князя Ізяслава Мстиславича
  • Воїни знищили одразу дві точки росіян — спостережний пункт та кулеметну установку.

  • В обидва влучно поцілили з першого пострілу. 

  • Дивіться на відео від захисників як це відбувалось.

З перших днів війни 8-й полк спеціального призначення Сил спецоперацій імені Князя Ізяслава Мстиславича захищає Батьківщину від російського агресора. Нещодавно вони брали участь у визволенні Харківщини, наразі ж перемістилися до Донеччини. Відважні захисники діляться відео з передової. показують кадри з визволених населених пунктів та знімають, як влучно палає після їхньої “роботи” в росіян. 

Днями спецпризначенці “вісімки” продемонстрували справжню філігранну роботу на Бахмутському напрямку. Влучним пострілом з протитанкового ракетного комплексу оператори знищили спостережний пункт російських окупантів. Як це було — дивіться на відео:

Відео дня

 

Після цього захисники зняли ще кілька кадрів. Тут вже локацію не вказують. Однак, професіоналізм українських воїнів вражає. 

— Не повернеться додому російський кулеметний розрахунок, що надто дошкуляв бійцям Сил оборони на одному із напрямків. Оператори ССО України з протитанкової установки знищили ворожих бійців. Для цього знадобилося кілька секунд і один влучний постріл, зроблений фахівцем. Увесь процес утилізації противника потрапив на камеру дрона-розвідника воїнів ССО, — коментують у військовій частині.

 

Користувачі соцмереж в захваті від роботи наших військових, шлють їм вітання та бажають якнайшвидше побачити вдома, живими і здоровими:

 

Нагадаємо, танкісти 3-ї окремої Залізної бригади та 8 полку спеціального призначення ССО імені Князя Ізяслава Мстиславича визволяли Харківщину від окупанта. Хоробрі хмельницькі воїни записують відео зі звільнених земель, знімають короткі уривки боїв з росіянами, які не встигли втекти та показують свої військові трофеї. Переглядайте відео та читайте цікаві розповіді у матеріалі Танкісти та спепризначенці показали кадри зі звільненої Харківщини (ВІДЕО)

Захисники Волочиська взяли з собою на передову прапор свого міста. Раніше стяг побував на горі Монблан, на вершині Кавказу та на багатьох спортивних змаганнях. Військові сказали, що повернуть прапор до міста після того, як він замайорить ще над двома локаціями. Над якими саме та як сприйняли новину жителі Волочиська — читайте у матеріалі за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up