Суд призначив покарання хмельничанці, яка влаштувала бійку біля магазину

Суд призначив покарання хмельничанці, яка влаштувала бійку біля магазину
Фото ілюстративне
  • Як виявилося, неприязнь між жінками тривала роками, але того дня вона досягла точки кипіння.
 

У серпні 2019 року на порозі магазину "Економмаркет" у Хмельницькому побилися дві жінки. Як виявилося, неприязнь між двома хмельничанками тривала роками, але цього дня вона досягла точки кипіння. У суді кожна з них розповіла власну версію.

Одна повідомила про те, що, коли вийшла з чоловіком із супермаркету, й раптом зустріла свою ворогиню, то зазнала від неї образ і навіть мусила захищатися від її стусанів.

 Інша жінка пояснила, що, навпаки, коли заходила в магазин, стала жертвою нападниці, яка чіплялась до неї, ображала, хапала за шию, била руками й ногами.

Відео дня

Суд повірив у другу версію, адже її підтвердили докази: копія травмкартки з лікарні, протокол проведення слідчого експерименту, відеозапис із камер спостереження, висновок експерта про виявлені легкі тілесні ушкодження. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницького міськрайонного суду.

Обвинуваченій суд призначив покарання у виді 500 гривень штрафу (тридцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян) відповідно до частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Ц

Цивільний позов постраждалої суд задовольнив частково, стягнувши на її користь 5 000 гривень на відшкодування моральної шкоди.

Читайте також: На Хмельниччині пенсіонер намагався вбити власну доньку 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up