Тамерлан та Ілларія: якими іменами хмельничани називали дітей у березні

Тамерлан та Ілларія: якими іменами хмельничани називали дітей у березні
  • У березні в Хмельницькому народилось 315 малюків. 
  • На креатив хмельничани не посупились. 
  • Називали дітей як уже відомими, так і рідкісних іменами. 

Протягом березня у Хмельницькому зареєстрували 315 новонароджених. Перевага за дівчатками. Представниць прекрасної статі народилось 160. Хлопчиків з'явилось на світ 155. Під час реєстрації новоспечені батьки давали своїм дітям як уже відомі, та і нові імена. 

У міському РАЦСі стверджують, що в березні поширеними іменами для дівчаток були Анна, Анастасія, Ангеліна, Єлизавета, Аріна та Єва. Хлопчиків найчастіше називали іменами Назарій,Тимофій, Тимур, Іван, Олександр та Андрій.

Інколи хмельничани підходили до вибору імені для маляти з неабияким креативом. Так, дівчаток цього місяця називали рідкісними іменами Ілларія, Ярина та Алісія. Для хлопчиків вибирали імена Яромир, Тамерлан та Рустам. Заступник начальника відділу Тетяна Доброріз стверджує, що такий вибір чоловічих імен може бути пов'язаний з тим, що хмельничанки часто виходять заміж за іноземців.

Відео дня

Також поширеними цього місяця були подвійні жіночі імена - Мія-Ванесса, Алісія-Емма, Мілана-Вікторія.  

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Исламбакиев Тигран

    Чернильниц у нас тоже хватает, я так погляжу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up