Тендер на будівництво притулку для тварин у Хмельницькому не відбувся. Що далі?

Тендер на будівництво притулку для тварин у Хмельницькому не відбувся. Що далі?
  • Минулого місяця управління ЖКГ оголосило тендер на будівництво притулку для тварин «Надія».

  • Він не відбувся через замалу кількість учасників.

  • Надалі долю будівництва притулку вирішуватиме тендерний комітет.

18 лютого управління житлово-комунального господарства Хмельницького оголосило тендер на будівництво приміщення для комунального підприємства «Надія». За будівництво притулку для тварин пропонували 16,184 мільйона гривень. Згідно з тендерною пропозицією, виконати замовлення мали до 31 жовтня 2020 року. Будувати притулок зголосився лише один підрядник — приватне мале підприємство «Лідер». Через це тендер скасували. Фірма запропонувала виконати замовлення за 16,074 мільйона гривень.

Як розвиватиметься питання притулку для тварин далі? Про це ми запитали заступника начальника управління ЖКГ Віталія Гурського. Саме він відповідальний за проведення тендеру за даними сайту ProZorro. Чиновник розповів, що подальшу долю цього замовлення вирішуватиме тендерний комітет. Віталій Гурський вважає, що найімовірніше тендер оголошуватимуть знову. Перед скликанням тендерного комітету планують опитувати підрядників про те, що саме зумовило їхню неучасть у тендері. Чиновник говорить, що було багато звернень щодо цього замовлення від потенційних учасників, однак документи для участі подав лише один.

Ми уважно слідкуємо за розвитком ситуації з притулком «Надія». Дізнавайтеся останні новини на сайті vsim.ua, а також на наших сторінках у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Максим Старкін

    Ну  це просто , якщо зацікавлених було достатньо але документи подав один, значить решта побачили , що тут все домовлено і нічого витрачати кошти за участь у тендері, між іншим близько 2- 3 тисяч, які не повертаються.
    А не відбувся бо певно не встиг підготувати документи учасник який мав виграти роботи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up