ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які варті уваги

ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які варті уваги

Тиждень виявився насиченим на різні події. Для хмельничан він запам'ятався льодовою ковзанкою на дорогах, концертом пам'яті Скрябіна, довжелезними чергами в обленерго та сумними подіями під Авдіївкою. Про найважливіші з них читайте у традиційній підбірці від журналістів vsim.ua.   

1. Тиждень розпочався закінченням попереднього місяця. Чимало містян поспішило в "Хмельницькобленерго" - подавати показники лічильника. Аби потім не платити більше. У приміщенні будівлі вишикувались черги із кількох десятків чоловік. 

2. В останній день січня хмельницькі активісти провели акцію для пішоходів. Останнім вирішили нагадати як уберегти своє життя та уникнути ДТП. Поблизу перехрестя Проскурівської та Володимирської перехожим роздавали пам'ятки із короткими порадами як убезпечити себе. 

3. У перший день лютого хмельничани відвідали пам'ятний концерт до другої річниці з дня загибелі Скрябіна. Організуали його також і з благодійною метою. Виручені кошти з продажу квитків передадуть на лікування 11-річного волонтера Артема Харченка. Концерт зібрав повний зал. 

Відео дня

4. З початку лютого на Хмельниччині відкрили пункти прийому гуманітарної допомоги мешканцям розтрощеної Авдіївки. Хмельничани зносили, в основному, теплі речі, одяг та харчі. Близько 30 тонн "гуманітарки", зібраної  з усієї області, в зону АТО повезли рятувальники. Третього лютого під Авдіївкою загинув десантник із Кам'янця-Подільського Анатолій Заремський. Бійця ховатимуть в Новій Ушиці 7 лютого. 

5. Чи не найбільше усім хмельничанам та жителям області запам'ятався ранок п'ятниці 3 лютого. Внаслідок погодних умов дороги та тротуари міста перетворились на суцільний каток. Рух по області для вантажівок та автобусів призупинили. А міський травмпункт прийняв рекордну кількість пацієнтів за день. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up