ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які варті уваги

ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які варті уваги
  • Від скандалу у відділенні Нацбанку до приїзду Авакова – тиждень у місті був багатим на новини.
  • Пропонуємо вашій увазі топ-5 новин останніх семи днів у традиційній підбірці від vsim.ua. 

Розпочали зі скандалу і завершили приїздом Арсена Авакова. Про це та інше читайте далі.

1. У вівторок, 23 січня, у торгово-промисловій палаті відкрилась виставка-ярмарок. Сюди з’їхалися продавці з різних областей України. Можна було купити і ексклюзивні товари, і товари по акційним цінам.

Відео дня

2. В середу, 24 січня, до Нацбанку з’їхались патрульні, слідчі і поліція охорони. Їх викликали до голови хмельницького "Автомайдану" Артура Сторожука, який прийшов, аби зареєстрували лист.  Охорона не пропустила активіста. Сказали, що йому потрібно взяти перепустку. 

3. Того ж дня на хмельницькому сміттєзвалищі відкрили біогазову установку. Аби сміття не горіло і було куди викидати нове, зі звалища через свердловини вже почали викачувати газ. Його перетворюють в електроенергію і продають. 

4. У четвер, 25 січня, у Хмельницькому провели в останню путь загиблого під час теракту у Кабулі пілота Романа Власова. Поховали хмельничанина в Гречанах, де він жив. Чоловік багато часу присвячував роботі, майже не бував вдома і так і не встиг створити власну сім’ю.

5. Наприкінці тижня у п'ятницю, 26 січня, до Хмельницького приїхав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Він вручив ключі від новеньких квартир 39 сім'ям рятувальників. Також надзвичайників “затарили” новою технікою на 33 мільйони гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up