ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які ви могли пропустити

ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які ви могли пропустити
  • Ялинка на Проскурівській, виграний суд у забудовника, відсутність електрики, невідомі чоловіки на "Темпі" і ярмарок "Купуй хмельницьке".
  • Такими подіями запам'ятався минулий тиждень. 
  • Пропонуємо пригадати цікаві новини у традиційній підбірці від vsim.ua. 

1. У понеділок, 4 грудня, міська рада виграла суд у забудовника "Фінмаркет" стосовно будівництва хмарочосу на Кам'янецькій, 2а. Того дня Господарський суд ухвалив, що договір мають розірвати, а землю повернути місту. 

2. З 4 грудня на майданчику біля кінотеатру Шевченка почала красуватись головна ялинка Хмельницького. Її складали чотири дні. З бюджету витратили на дерево майже півмільйона. 

Відео дня

3. У середу, 6 грудня, в районі філармонії не працювали світлофори. Не було світла в будинках та магазинах. Відключили електрику через аварію на лінії. 

4. У четвер, 7 грудня, на "Темпі" семеро чоловіків з бородами чергували на зупинці виїзду із Хмельницького. Вони забороняли водіям підбирати попутчиків і дозволяли сідати лише в рейсові автобуси. Чоловіки відштовхували пасажирів, поводилися агресивно і не представлялися.  

5. В суботу, 9 грудня, у Хмельницькому організували виставку-ярмарок місцевих виробників під гаслом "Купуй хмельницьке". Близько 20 підприємців не лише продавали свої товари, але й давали скуштувати.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up