ТОП-5 подій тижня у Хмельницькому, які ви могли пропустити

ТОП-5 подій тижня у Хмельницькому, які ви могли пропустити
  • «Мокрі» війни, змагання по кросфіту з благодійною метою і реконструкція майдану...
  • Тиждень виявився насиченим на різні події та заходи.
  • Пропонуємо згадати найважливіші з них у традиційній підбірці від vsim.ua.

1. З понеділка, 17 липня, у Хмельницькому запрацювала нова система оплати за проїзд. Замість звичайних білетів кондуктори тепер видають у тролейбусах квитки, схожі на чеки. Обілечування працівники "Електротрансу" проводять за допомогою валідаторів. На місто їх закупили поки 85 штук. 

2. На цьому тижні кандидати в патрульні проходили наступний етап випробувань - екзамен з фізичної підготовки. У вівторок, 18 липня, свої вміння показували 96 охочих стати поліцейськими. Серед них і 18 дівчат. Кандидати здавали комплексну силову вправу і бігали. Етап пройшли не всі.

Відео дня

3. У Хмельницькому, як і минулого року почались "кадрові чистки" в освіті. У липні в частини директорів шкіл і садочків позакінчувались контракти. На минулому тижні з посадою попрощались двоє керівників загальноосвітніх навчальних закладів. 

4. У місті запланували реконструкцію майдану Незалежності. Лише на розробку проектно-кошторисної документації виділили 100 тисяч гривень. На площі зібрали громадські обговорення, аби почути думку хмельничан, яким вони бачать майдан Незалежності. Пропозиції та ідеї виявились несподіваними.


5. Наприкінці тижня у Хмельницькому змагались з кросфіту. Спорт об’єднав атлетів і волонтерів для спільної мети – врятувати життя маленької Богданка. Дівчинка хворіє на атрофію, на змаганнях збирали кошти на додатковий апарат для дихання. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up