У центрі Хмельницького жінка намагалася вчинити самогубство

У центрі Хмельницького жінка намагалася вчинити самогубство
Хмельничанка хотіла вистрибнути з вікна своєї квартири, що у будинку біля магазину "Рукавичка".

Навколо будинку зібрався великий натовп. 51-річна жінка сиділа на балконі квартири на п'ятому поверсі, час від часу показуючи, що вона ось-ось зістрибне. Вона викрикувала щось до людей, які стояли під будинком. Навіть співала. Одягнена була у вишиванку.

На місце прибули поліцейські, психологи та рятувальники. Останні встановили рятувальний пристрій "Куб життя" на випадок якщо  жінка таки вирішить вчинити самогубство.  

За словами сусідок, жінка має психічні розлади, і вже не вперше намагається скоїти суїцид. Вона виховує 8 дітей.

Відео дня

- Останнім часом вона жалілася, що в неї мають забрати пільги, а вона виховує 8 дітей,- каже місцева жителька. - Це вона вже вдруге так вистрибує з вікна. 

Довготривалі перемовини не давали результатів, жінка не пускала нікого до квартири. Відтак рятувальники за допомогою спецінструменту зрізали замки на вхідних дверях, а працівники поліції потрапивши до квартири, вивели жінку з балкону.

Як виявилося, це та сама жінка, яку врятував оператор Call-центру поліції. Нагадаємо, що 25 січня ця хмельничанка скаржилася поліцейському на життя. Говорила, що її ніхто не розуміє і хоче просто викинутися із вікна. Тоді пілкування потенційного самогубці та поліцейського дало свої результати. Жінка покинула балкон і повернулася у квартиру. 

Нагадаємо, що 25 січня, ​в орендованій квартирі повісилась 18-річна дівчина

А вчора, 26 січня, пенсіонерка стрибнула з вікна лікарні. 

фото ДСНС у Хмельницькій області

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Це вона так за Україну переживає. Вишиванку наділа, зачіску зробила, може ще гімн співала. Слава Україні! Самогубцям слава!
  • Анонім

    А гімн жіночка співала?
  • Анонім

    Ще б соціальні працівники попрацювали. І на рівні держави.

    Анонім reply Анонім

    1380 грн зарплата сциальных работников....

    Анонім reply Анонім

    І шо?
  • Serg

    Ну все нормально уже! Уговорили не прыгать. работают медики и психологи с женщиной
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up