У Хмельницькому на фестивалі зварили 200 літрів борщу

У Хмельницькому на фестивалі зварили 200 літрів борщу
Кухарі приготували для хмельничан два види смачної страви. Варили борщ майже 2,5 години.

Сьогодні, 23 серпня, на майданчику біля кінотеатру Шевченка проходив фестиваль борщу. Розпочався він ще о 14:00. Протягом часу, коли готували 200 літрів смакоти, гостей розважали конкурсами та змаганнями. Діти билися подушками і танцювали, а дорослі тягали гирі та перетягували канат. Для організаторів цей фестиваль став 77.Хлопчаки лупцювали один одного із зав’язаними очима.

У змаганнях силачів переміг 37-річний Олександр, який приїхав зі Львова. Він підняв гирю 37 разів.

Протягом трьох хвилин дітлахи визначали, хто краще із них танцює.

Відео дня

За словами кухарів, найважче на таких фестивалях натирати моркву, оскільки це забирає найбільше сил та часу.

Головна страва фестивалю готувалася у двох казанках - по 100 літрів кожний. У одному був м'ясний, у іншому пісний борщ

Зажарка смажилася на окремій сковорідці, діаметр якої близько метра.

До борщу роздавали пампушки із часником або чорний хліб.

Борщ смакував як дорослим, так і дітлахам.

- Я прийшла на фестиваль з самого початку. Скуштувала борщ і не розчарувалася. Хоча вдома все рівно краще, - поділилася із «ВСІМ» хмельничанка Оксана.

У перших рядах біля головного майданчику фестивалю найбільше було дітей та пенсіонерів.

Паралельно із фестивалем репетицію перед концертом проводив Віктор Павлік. Під час налаштування апаратури він оголосив, що його виступ розпочнеться близько девятої години вечора. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    Бідноватий Хмельницький на ідеї святкування. Борщ, канат, подушки-на інше фантазії не вистачає у організаторів! Кожен рік-одне й те саме. Поїздіть по іншим містам Західної України- позичте трохи ідей.

    Ксенія reply Анонім

    Погоджуюсь  нашому  базарному  тауну  ще  повчатись  і  повчатись  у  Західної  України.

    Anonymous reply Ксенія

    ти де ви !! Повчатись ми в них будемо !! Ми ж неїдемо на закарпатя торолейбуси і сбу палити і хороводи водити, і на трембітах гудіти, крісла забирати ??

    Anonymous reply Ксенія

    В чому повчатись ??  Звідти ж мішками!! насіня льну і КОНОПЕЛЬ привозять , то про шо далі балакати ??

    Anonymous reply Ксенія

    В чому повчатись ?? В тому що фурами , машино-вагоновозами західні вумніки возять і молочку і ковбаси і інше їдло в крим і рнл ?гроші заробляють??

    Anonymous reply Ксенія

    В чому повчатись ?? В тому що вони всюди пишуть і говорять що бабки на скачках"хто нескаче оой москаль " заробили ГАРНІ І БАГАТО !! і РВУТЬ ПОВУСТКИ з военкомату ?? в тому що наші хлопці йдуть їхні сраки, їхні паї врекрути чужі землю-паї захищати ???

    Anonymous reply Ксенія

    Вчому ? ?? Повідкривати магазини ковбас закарпатя і викачувати по 800 000 в день з рідного міста  і збагачувати закарпатскі общини??
  • Anonymous

    Дуже дякуємо за цікаво проведене свято БОРЩУ
  • Anonymous

    Дякуємо авторурепортеру статі  статі за ці кадри , дякуємо що зробили свій внесок у святкування СВЯТА БОРЩУ ,



    СТРАШЕНО ДЯКУЄМО  Вам за активність!!! та прагнення висвітлювати ХМЕЛЬНИЦЬКІ актуальні теми

    PAL reply Anonymous

    Страшено дякуэмо??? За актуальные темы??? Поэтому халявный борщ, как Манна с небес. Актуальные темы в большом секрете. Вам преподносят только то, что позволяет Хмельницкая цензура.
  • Анонім

    Смакота та довго  чекали . Солі мало дали

    Леонид Наседкин reply Анонім

    На халяву и уксус сладкий!

    Анонім reply Анонім

    На халяву та й ще не задоволені, Для однієї вдома кращий, а іншому солі не вистачило. Вот наглоти жадні. Потрібно було жерти вдома.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up