У Хмельницькому вшанували ветеранів Другої світової війни та учасників АТО

У Хмельницькому вшанували ветеранів Другої світової війни та учасників АТО
У фойє обласної філармонії хмельничани зібрались, аби привітати ветеранів війни, учасників антитерористичної операції та вшанувати загиблих.

На заході зібрались не лише ветерани Другої світової війни, яких у Хмельницькому залишилось трохи більше 40 осіб. Також були присутні ветерани Збройних Сил України, прикордонники, співробітники Міністерства внутрішніх справ, інших силових структур та учасники антитерористичної операції. Усього було понад 300 учасників.

Відео дня

- Сьогодні всі покоління зібрались на цій зустрічі. Ми маємо можливість вклонитись низько нашим ветеранам, захисникам Вітчизни, які не тільки здобули перемогу українському народу, але я врятували Європу, - розповідає голова обласного форуму лідерів Хмельницької профспілки працівників в соціальній сфері України Олександр Цюзік. – Ще ми кланяємось за те, що в ході військово-патріотичної роботи вони виховали покоління, яке сьогодні достойне традиціям наших дідів, прадідів, батьків. Всі покоління сьогодні кажуть лиш одне – ми готові забезпечити мир, ми готові робити все, щоб Україна була незалежною, щасливою.  

Хмельничанка Євгенія Яківна, Валентина та Лідія Яківна

Це свято, це історія. Кожен повинен його святкувати так, як хоче -  хто з таким прапором, хто з іншим або ж з квітами. Я взагалі вважаю, що це найкраще свято, яке може бути. В цей день завжди Бог давав хорошу погоду. Не пам’ятаю, щоб цього дня був дощ, - каже хмельничанка Євгенія Яківна. 

Для присутніх у філармонії відбувся концерт, де для присутніх виступали славнозвісні «Козаки Поділля». Опісля ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій та АТО нагороджували пам’ятними медаллями «Захисник Вітчизни».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху. 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up