У хмельницьких маршрутах і тролейбусах знову рахуватимуть пасажирів

У хмельницьких маршрутах і тролейбусах знову рахуватимуть пасажирів
Спеціальна комісія перевірятиме у громадському транспорті кількість пільговиків, дотримання водіями графіків руху та навіть якість послуг.

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету. Для цього створили спеціальну комісію. До складу робочої групи входить 33 особи - перевізники, громадські активісти, фахівці з управління економіки, начальник відділу аналізу даних статистики торгівлі та послуг Головного управління статистики в області, члени Ради Майдану та громадської ради при міській раді. Рахуватимуть пасажирів з 4 до 18 квітня.

Нагадаємо, що з 1 березня хмельничани платять у маршрутках 3,50.

«Особливу увагу звертатимуть на кількість пільгових пасажирів, дотримання маршрутними таксі та тролейбусами графіків руху. Це дозволить і перевірити якість послуг, і оцінити об'єктивність тарифів, і порахувати кількість пільговиків, що користуються цим видом транспорту», - повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради. 

Відео дня

Читайте такожХмельницькі перевізники, влада і пільговики досі вирішують, де взяти гроші на відшкодування проїзду

Запилений черевик та брудні стіни. Як вам таке сусідство у хмельницькому тролейбусі?
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Сподіваюсь, що водіїв бити ногою у голову члени комісії, маю на увазі т.зв. членів Ради Майдану, громадських активістів. Нардеп Парасюк, колишній майданівець, собі таке дозволяє. коли йому щось не подобається.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up