У Хмельницькому районі лунали вибухи: відпрацювала ППО

У Хмельницькому районі лунали вибухи: відпрацювала ППО
  • Ворог випустив по Україні майже 50 “шахедів”.

  • Більшість збили сили ППО.

Чергова безсонна ніч минула для жителів Хмельниччини. Повітряну тривогу оголосили о 23:09. Сирени лунали до 01.42. Неспокійно було й у сусідніх областях: Житомирській та Вінницькій. Все через атаку ворогом України “шахедами”. 

За інформацією Повітряних Сил ЗСУ, цієї ночі окупанти запустили 48 дронів. Вони атакували Україну з двох напрямків – мис Чауда (Крим) та Курська область рф.

В результаті протиповітряного бою військові знищили 41 ударний безпілотник противника. До цього залучалась винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи Сил оборони України.

Відео дня

— Командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук вкотре відзначає бойову роботу підрозділів мобільних вогневих груп Сил оборони України! Більшість знищених «шахедів» на їх рахунку! - додають в Повітряних Силах.

На Хмельниччині “шахеди” летіли вже звичним курсом — на Старокостянтинів. Перший заступник очільника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін повідомив,  що близько першої ночі жителі Хмельницького району могли чути звуки вибухів. Внаслідок атаки влучань та постраждалих на території області немає. 

Нагадаємо, днями речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів чому "шахеди" так часто летять на Старокостянтинів. Саме в Старокостянтинові знаходиться аеродром базування літаків тактичної авіації. До слова, в Україні є багато військових аеродромів, але росіяни зацікавились саме тим, що розташований на території Хмельниччини. Більше про це читайте за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Svitlana Sirghun

    Ті що живуть там і поблизу ,їм не треба роз'яснень чому туди летять....а от навіщо розтризвонювати публічно🤔🙉це вже інше питання...?
  • Євгенія Дереш Варшавська

    Треба " дякувати" "кучерявому" !!! Ще " теля в  ср..аці", а його канал ном5 вже поздоровляв українців з приходом 16 - х в Україну !!! Це було тижнів зо два в "бєгущій" стрічці його каналу !!!!!!!!

keyboard_arrow_up