У Хмельницькому набирають нових патрульних. Скільки будуть платити і який відбір

У Хмельницькому набирають нових патрульних. Скільки будуть платити і який відбір
  • У Хмельницькому шукають нових інспекторів патрульної поліції. 
  • Майбутніх поліцейських навчатимуть більше чотирьох місяців. 
  • Кого шукають і яку зарплату пропонують?

 

Хмельницькому оголосили про новий набір до патрульної поліції. Вільними є 104 вакансії. Відбір такий самий, яким був для теперішніх інспекторів управління. На кандидатів чекає п’ять етапів. Попереду – чотири з половиною місяці навчання. Хто з хмельничан може стати патрульним і як буде проходити відбір?

Які критерії?

  • Громадянство України
  • Вік від 20 до 35 років, 
  • Вільне володіння українською мовою
  • повна загальна середня або вища освіта
  • Наявність посвідчення водія категорії В
  • Міцне здоров'я та психологічна стійкість
  • Законослухняність.

Які етапи?
На сайті Департаменту патрульної поліції потрібно заповнити онлайн-анкету. Прийом триватиме 20 днів. Потім чекати на повідомлення, коли і куди треба принести всі необхідні документи. Кандидата мають запросити на тестування. Як розповідають у відділі кадрового забезпечення, цей етап буде складатись з двох тестів. Це загальні навички та знання законодавчої бази. В кожному учасник має дати щонайменше 25 правильних відповідей. Наголошують, обов’язково треба вивчити Закон України «Про Національну поліцію» та Конституцію України. Після того, як кандидат отримає хоча б 50 балів, він переходить у наступний етап –  це військово-лікарська комісія. Якщо там його визнають придатним до служби в поліції, на нього чекає іспит з фізичної підготовки. Після вдалої здачі всіх нормативів, попереду – співбесіда. В управлінні додають, співбесіду буде проводити поліцейська комісія. Основний акцент робитимуть на бажанні служити в поліції, його мотивації і загальний рівень обізнаності. 

Відео дня

Вже після того, як у протоколі напишуть "рекомендований до служби", 104 кандидати відправляться на курси першочергової підготовки. Триватиме навчання 4,5 місяці.

Скільки будуть платити?

Інспекторам патрульної поліції обіцяють зарплату від 8 тисяч гривень.

Нагадаємо, у серпні 2015 нову поліцію у Хмельницькому презентував Арсен Аваков. Тоді відібрали для служби 250 людей. 

Читайте також: Рік патрульної поліції Хмельницького у цифрах
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Roman Martyniuk

    Цей набір викликаний не браком кадрів, а появою нових вакантних місць, через старт дорожньої поліції.

    Борис reply Roman Martyniuk

    чергова брехня. з патрульної тікають хоч куди,та не всіх пускають.
  • громадянин України

    Скільки часу має пройти, щоб новенькі розчарувались в службі і знов був недобір?
  • Олег

    Знов набір? Скільки можна?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up