У Хмельницькому тернопільська команда КВН стала кращою у студентській лізі

У Хмельницькому тернопільська команда КВН стала кращою у студентській лізі
Команда КВН "Галя балувана" з файного міста Тернопіль вразила глядачів жартом про нову пошту. Завдяки досвіду та оригінальним жартам хлопці здобули перемогу на фестивалі "Студентська ліга КВН".

Сьогодні, 24 березня, зал Хмельницького міського будинку культури був вщерть наповнений молоддю. Юнаки та дівчата прийшли підтримати своїх друзів на фестиваль Студентської ліги КВН. На сцені зібралось 10 команд з різних міст, зокрема з Хмельницького, Дрогобича, Тернополя та Дунаєвець. 

Жартували КВНщики і про нову поліцію, і про дівчат з села. Смішили глядачів і кумедними ситуаціями з життя. Одностайно журі віддали перемогу команді "Галя балувана" з Тернополя, яку назвали професійною і такою, що може виходити і на всеукраїнський рівень.

Команди вітали оплесками та вигуками

Відео дня

Хлопці з дрогобицької "Фіфи" смішили жартами про жир та сороконіжку

Студенти педакадемії розсмішили "поцілунком у кіно"

Шкільна команда з Хмельницького хотіла здивувати жартом про п'яного фізрука

Тернопільські дівчата брали жартами про чоловіків

У хмельницькій команді "Кримінальний круг" манекен жартував мовчки

Сміх викликали і танці квнщиків

"Галя балувана" з Тернополя покорила і журі, і глядачів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up