В зоні АТО загинули двоє військових з Хмельниччини

В зоні АТО загинули двоє військових з Хмельниччини
На фото Віктор Літвінов

Вчора, 23 липня, загинув боєць 8-го полку спецпризначення Роман Матвієць. Сьогодні повідомили, що помер ще один військовий Віктор Літвінов із Сатанова. 

Про смерть 41-річного Віктора Літвінова повідомила на своїй сторінці у Фейсбук Оксана Трапезун. Жінка пише, що його демобілізували, а згодом знову повернувся на фронт на службу за контрактом.
За попередньою інформацією, прощання відбудеться у військові частині в Тернополі. Потім тіло бійця доправлять у Сатанів, де відбудеться прощання вдома, у храмі, на площі біля "Небесної сотні".  

В мережі опублікували імена ще двох українських бійців, які загинули 23 липня на Донбасі. Серед них - військовослужбовець 8-го окремого полку спецпризначення.  

Відео дня

Речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник прозвітував про вчорашню ніч. За його словами, через бойові дії загинули шестеро військових, ще 13 поранено. Неспокійна обстановка спостерігається по всьому фронту. Окупанти використовують потужну техніку. 

"За добу, що минула, на превеликий жаль, внаслідок бойових дій 6 українських військовослужбовців загинуло, 13 було поранено, ще 8 військовослужбовців Збройних сил отримали контузію", - сказав Олександр Мотузяник.   

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Правильно Надя говорит, пора прекращать эту гражданскую войну, когда брат убивает брата, эта война ничего не решает....

    Анонім reply Анонім

    Какая нах гражданская? Ты че с Луны свалился? И Надя твоя - очередной кремлевский проект в противовес нулевому рейтингу Поросенка. Это чтоб стадо баранов имело за кого голосовать, когда Петю сольют. Гражданская война никогда бы не назрела, если бы это не подогрели оттуда, из Х*йлостана, у самого Даунбасса кишка тонка бодаться против целой страны. Тем более большинство там все устраивало. Если бандосам дать оружие, танки и бабло - можно держать целую область в страхе без права возразить. Особенно когда укр. власти это тоже поддерживают, т.к. война им на руку до конца каденции... вот и вся война. Меня лично одно возмущает - почему наши воины, особенно которые уже ДМБ, не восстают против этой власти, которая их каждый день сливает? Они же видели сами эту войну, а не какую-то мифическую АТО. Их побратимов убивали ни за что на своей земле, самих ранили... почему они не организовываются и не идут к Презу, ВР, ГройсмАну и не требуют кардинальных перемен или их отставки? Что все блин боятся этой войны, хуже уже быть не может!!! Если в день гибнет до 10 воинов (официально), еще столько же ранят, то в год это более 3000 погибших ни за что ребят и еще больше раненных!!! Так и армии не станет скоро, я уже молчу про постоянный рост льготников, которых удерживать скоро не будет за что - дефицит ПФУ уже 82 млрд!!!!!! это неслыханно!!! Что ж вы сидите и ждете???
  • Анонім

    пора прекращати цю війну....

    Анонім reply Анонім

    спочатку вивчи правопис
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up