Хмельницькі Валентини розповіли, в честь кого їх назвали

Хмельницькі Валентини розповіли, в честь кого їх назвали
Не всім подобається ім’я, яке дали батьки. Когось воно дратує все життя, а хтось із гордістю представляється, навіть називає в честь себе дітей. Від імені залежить багато. Адже, як казав мультяшний капітан Врунгель, як корабель назвеш, так він і попливе.

Ім’я Валентин походить від латинського слова «valens». Воно в перекладі означає «здоровий, сильний». Спочатку від цього слово утворилося ім’я Валент. Вже потім сформувалася його зменшувальна форма Валентин. А від нього і жіночий варіант – Валентина. Ім'я сприймається як таємниче, радісне і романтичне. Недарма святий Валентин - покровитель закоханих. Що ж говорять про себе та своє ім’я хмельницькі Валентини?

Валентин Загурський 


- Названий я на честь батька. Відповідно - Валентин Валентинович. Ім'я дуже подобається і ніколи не промайнула думка про зміну. Подобається відповідно ще й тим, що є багато модифікацій імені: Валентин, Валік, Валюха, Валя (не зважаючи, що хлопець), Вал. Ну звісно, що називають по-різному в залежності від зв’язку з особою чи то батьки, чи родина в загальному, чи кохана людина, чи друзі , чи колеги на роботі, чи просто знайомі або інші особи, з якими пересікаєшся в повсякденному житті. Живеться дуже класно з цим іменем. Якщо зробити моніторинг всіх родичів і знайомих з цим іменем, то в першу чергу це люди позитивні і доброзичливі. Присутній великий потенціал комунікабельності, легко сходяться з людьми, гарно ладять з протилежною статтю, напористі, горді, прямолінійні. Щоб узагальнити, скажу, що живеться мені легко. 

Відео дня

В День закоханих Валентин разом із своєю другою половинкою та друзями збираються разом. Вважає, що так веселіше. Місце відпочинку не планують наперед. Просто збираються і йдуть, куди заманеться. 

Валентина Кец 


- Назвали мене в честь моєї рідної тьоті Валентини. Живеться мені чудово. Я дуже звикла до цього імені і навіть не уявляю, щоб мене назвали по-іншому. Щороку 14 лютого батьки та друзі готують для мене різні сюрпризи, дарують подарунки. Чомусь завжди думаю, що в цей день має статися щось особливе. 

Валентин Спіренков 


- Назвали мене в честь чогось незвичного. Батьки не хотіли більш поширених імен, типу Андрій, Сашко, Богдан. У кожного своє розуміння цього свята. Щодо мене, то якось особливо цей день не святкую. 

Валентина Кашникович 


- Раніше УЗД не було і визначити стать дитини було неможливо. Батьки хотіли хлопчика Ваню, а вийшла дівчинка Валя. Щодо самого імені, то не бачу в ньому чогось особливого. А День ангела святкую 23 лютого та 29 липня. А День закоханих присвячую собі та своєму чоловікові. 

Валентин Рикун 

- Батькам дуже сподобалось ім’я Валентин, тому так і назвали. Мені воно дуже подобається. Це просто шикарне ім’я. Я б навіть сказав – краще всіх. Навіть уявити важко, щоб мене назвали по-іншому. Та ще й бонус – День святого Валентина. А вже зовсім скоро, 2 березня, у мене день народження.

Валентина Вешко


- Мене названо зовсім не на честь когось. Батько хотів, аби в абревіатурі була буква «В». Ім'я Валентина імпонувало. Так і вийшло, що я Вешко Валентина Василівна, цілих три «В».Таким вибором батька завжди гордилася, бо ім'я дійсно подобається. Воно не зовсім поширене, звучить гарно і в повній формі, і в пестливих варіантах: Валентинка, Валюшка.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up