Від розшуку неповнолітньої до з’їзду байкерів: ТОП новини за 22 липня на ВСІМ

Від розшуку неповнолітньої до з’їзду байкерів: ТОП новини за 22 липня на ВСІМ
Ілюстративне фото
  • Ми підготували підбірку із найпопулярніших новин нашого сайту за минулу добу, аби ви не пропустили важливе.

1. “Симчишин, подивись, що забудовник зробив з моїм будинком”. Нові подробиці будівельного конфлікту на Шевченка

«Війна» двох співвласників столітньої хати на вулиці Шевченка не завершилась. Один із них затіяв реконструкцію, щоб зі своєї частини зробити магазин. Інший живе без стіни із понівеченим дахом і закликає владу вирішити проблему. Дізнавайтесь, в чому суть конфлікту. 

Відео дня

2. У Хмельницькому розшукували неповнолітню дівчину, поки вона гостювала у друга

Схвильована мати звернулась до поліції, коли втратила зв'язок із донькою. Правоохоронці змогли встановити місцезнаходження дитини за годину. Зниклу дівчину знайшли в гостях у друга. Наразі вирішується питання про притягнення матері до адміністративної відповідальності. 

3.  Ринок землі відкритий: що продають біля Хмельницького та за скільки (ІНФОГРАФІКА)

Сільськогосподарські землі можна легально продавати від 1 липня. Дізналися для вас, які ціни на землю сільськогосподарського призначення у Хмельницькому та поблизу міста. Яка середня вартість за сотку, а також найдорожчі і найдешевші ділянки - у матеріалі. 

4. Скільки зірок мають готелі Хмельниччини (ІНФОГРАФІКА)

Проаналізували для вас готелі Хмельницької області за зірками і склали інфографіку. Там все про готелі, їхнє розташування, зірковість, номерний фонд і термін дії свідоцтва. Ознайомлюйтесь і обирайте для відпочинку той, що сподобався. 


 

5.  Десятки байкерів проїхали вулицями Хмельницького (ФОТО, ВІДЕО)
Десятки байкерів зібрались на майдані Незалежності в Хмельницькому. Всі вони учасники патріотичного мотопробігу. Мотоциклісти планують подолати близько п'яти тисяч кілометрів. Забіг стартував на Закарпатті і має завершитись на острові Хортиця, поблизу Запоріжжя.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up