Від смерті студента до цін на сало: найпопулярніші новини року на сайті “ВСІМ”

Від смерті студента до цін на сало: найпопулярніші новини року на сайті “ВСІМ”
  • Що ви читали найбільше?
  • Збірали для вас підбірку новин за 2021 рік.

Щомісяця у нас на сайті з'являються сотні новин. Ми розповідаємо вам про життя Хмельницького, області та, рідше, України. Серед усіх новин за кожен місяць ми обрали для вас ті, які ви читали найчастіше.

Січень

Відео дня

 

Новина про те, що залізничники вкрали майже тонну пального викликала масу обурень. Про це свідчать більшість із 678 коментарів, які залишили читачі, обговорюючи дайни інцидент.

Лютий

Передчасно пішла із життя лікар-педіатр Комунального підприємства "Хмельницький міський центр первинної медико-санітарної допомоги № 2" Хмельницької міської ради Леся Володимирівна Азарянська. Жінці було лише 40 років. 

Березень

 

Поблизу повороту на село Чабани в Хмельницькому районі, зіткнулися  «Renault Megane» та вантажівка «Volvo». 34-річний чоловік, який був за кермом фури, не постраждав. Водій легковика і пасажирка померли на місці. Загиблими виявилося подружжя з Хмельницького, які мають єдину 9-річну доньку. 

Квітень

 

Трагедія сталася в Дунаївцях. Під час обробітку земельної ділянки за допомогою мотоблоку травмувався 60-річний чоловік. Від отриманих травм він помер на місці.  

Травень

Біля Веселівки четверо людей потрапили в ДТП та згоріли. Понад 8 годин рятувальники звільняли дорогу від залишків машин. Ми зібрали для вас найважливіші коментарі та відео із місця автотрощі.

Червень

Влітку ми підготували для вас підбірку баз відпочинку з відкритими басейнами та водоймами у місті та в межах 100 кілометрів від Хмельницького.

Липень

У Хмельницькому перинатальному центрі є 21 лікар, який приймає пологи. Що про них кажуть жінки, які вже стали мамами? Зібрали відгуки про хмельницьких медиків, які допомагають з’явитися на світ.

Серпень

Регулярно до президента звертаються із різноманітними пропозиціями. Але не завжди ідеї авторів знаходять підтримку. Проте стають темою для обговорень. Так і цього разу. Необхідної підтримки петиція не забрала. Але зацікавленість викликала.

Вересень

Близько тижня у Хмельницькому розшукували 19-річного студента політехнічного коледжу. Віталій Долинний родом з Красилова. За інформацією знайомих, в ніч на понеділок, 13 вересня, хлопець вийшов з гуртожитку, сів у машину і зник в невідомому напрямку. На зв'язок юнак так і не вийшов. 

Жовтень

Які будуть нові правила карантину - актуальне питання останніх років. А як будуть працювати ринки, особливо актуальне для Хмельницького, де ринків немало.

Листопад

В Україні вчергове змінили карантинні обмеження, посиливши їх для невакцинованих громадян. Новина про це активно розлетілася і стала популярною. 

Грудень

В грудні у деяких містах вартість сала сягнула 200-300 гривень за кілограм. Невже воно стало дорожчим ніж м'ясо та скільки за національний продукт доведеться віддати у Хмельницькому? Дізнавалася журналістка “ВСІМ”.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентина Поліщук

    Дякую за підбірку. З Новим роком!

keyboard_arrow_up