Вимагання та погрози вбивством. Роман хмельничанки з іноземцем привів її матір до суду

Вимагання та погрози вбивством. Роман хмельничанки з іноземцем привів її матір до суду
Фото ілюстративне
  • Інтернет знайомство молодої хмельничанки з іноземцем стало справжнім випробуванням для її матері.
  • Жінка була змушена звернутися до правоохоронців, адже потенційний зять почав погрожувати їй.

 

38-річний громадянин Вірменії вимагав з 57-річної хмельничанки гроші та погрожував їй фізичною розправою.

Як виявилося, чоловік є співмешканцем доньки потерпілої. Іноземець познайомився з донькою заявниці в мережі Інтернет та невдовзі приїхав до Хмельницького. 

"Коли ж молода жінка познайомила його зі своєю матір’ю, він дізнався від неї, що дочку вона ростила сама, адже її колишній чоловік уже 35 років проживає в Росії й ніколи не виконував своїх обов’язків із утримання їхньої спільної дитини. Саме в цей час зять задумав виманити в родини чималі кошти за вигадані розтрати, ніби то пов’язані із розшуком батька. Тож невдовзі він вже просто вимагав у матері своєї співмешканки 5 000 доларів США", - йдеться у повідомленні Хмельницького міськрайонного суду.

Відео дня

А коли жінка категорично відмовилась платити, на її телефон посипалися смс з погрозами.  Ба більше, для переконливості зловмисник поставив жінку на лічильник, вже за два тижні розмір неіснуючого боргу становив 20 тисяч доларів США.

Жінка злякалася за своє життя й звернулася до правоохоронців. Вимагача затримали "на гарячому" - відразу після передачі йому частини коштів – 120 тисяч гривень.

"У суді обвинувачений розповів, що ці кошти він повинен був сплатити  відповідній фірмі в Росії, працівники якої розшукали батька. І що з ним він разом із співмешканкою зустрічалися і спілкувалися в Москві, де той проживає.

Однак матір потерпілої повідомила, що насправді її донька їздила із обвинуваченим у той час до Вірменії. Під впливом лиходія,  донька, за словами матері, винесла з квартири всі речі та здала їх в ломбард. Окрім того жінка запідозрила незваного гостя і в бажанні заволодіти згодом квартирою її доньки".

Дослідивши усі докази, суд визнав чоловіка винним у вимаганні з погрозою вбивства та призначив йому чотири роки позбавив волі. 

Міру запобіжного заходу до вступу вироку в законну силу суд залишив попередню - тримання під вартою. Строк відбуття покарання рахуватиметься  з 14 лютого 2020 року.

 Читайте також: Підпалив авто та погрожував вбити жінку: на Хмельниччині затримали чоловіка з сокирою 

  

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентина Шепінська

    Нехай думає головою що робить то нікому не буде страшно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up