Погрожував вбити. Зять-іноземець вимагав 20 тисяч доларів у підприємиці з Хмельницького (ВІДЕО)

Погрожував вбити. Зять-іноземець вимагав 20 тисяч доларів  у підприємиці з Хмельницького (ВІДЕО)
  • Жінці погрожував співмешканець її доньки.
  • Зловмисник казав, що вб'є її та чоловіка, якщо та не заплатить.
  • Деталі шокуючої справи, читайте далі.

У Хмельницькому працівники поліції затримали іноземця за вимагання 20 тисяч доларів з місцевої мешканки. Про це повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Як зазначається, 38-річний громадянин Вірменії вимагав з 57-річної місцевої підприємиці неіснуючий борг. Він погрожував потерпілій фізичною розправою. Гострити справі додає те, що зловмисник є співмешканцем доньки потерпілої. 

  • "Іноземець познайомився з донькою заявниці в мережі Інтернет, невдовзі на власному автомобілі перетнув кордон України і почав проживати у квартирі хмельничанки. Під час знайомства з потерпілою – матір’ю співмешканки, яка займається підприємницькому діяльністю у Хмельницькому, чоловік розповів, що у Москві, начебто, теж має власний бізнес. Натомість жінка обмовилась, що у столиці Росії живе батько її дочки", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Через деякий час іноземець зателефонував своїй названій тещі та запропонував відшукати її колишнього чоловіка. За це він просив у тої 5 тисяч доларів США. А коли жінка категорично відмовилась платити, на її телефон посипалися смс з погрозами.  Ба більше, для переконливості зловмисник поставив жінку на лічильник, вже за два тижні розмір неіснуючого боргу становив 20 тисяч доларів США.

Відео дня

Вимагача затримали "на гарячому" - відразу після передачі йому частини коштів – 120 тисяч гривень Йому вже оголошено про підозру за ч.2 ст.189 КК України. Суд відправив зловмисника під арешт на 60 діб без права внесення застави. За вимагання та погрози фізичною розправою іноземцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читайте також: Внаслідок обвалу стіни одна дитина загинула, ще одна постраждала: деталі трагедії у Хмельницькому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sidorcuk Masa

    Секс с армянином так дорого стоит???))) Ничего себе ))

    А с другими национальностями сколько обходится, сколько вымагают за половой акт??)) Дешевле всего секс с украинцем )) ??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up