«Я там, де і був»: медик полку «Азов» з Хмельниччини

«Я там, де і був»: медик полку «Азов» з Хмельниччини
Світлини зі стоірнки «Суспільне Хмельницький»
  • У Хмельницькому триває безстрокова акція «Поверніть Героїв додому!»

«Я там, де і був» - таке sms ще 25 серпня написав матері медик полку «Азов». Більше на зв’язок не виходив.  Спільно з бійцями він 17 травня залишив територію «Азовсталі», потрапив у полон. Серце матері розривається від тривоги за сина.

З його портретом вкотре прийшла на безстрокову акцію «Поверніть Героїв додому!», яка щоп’ятниці відбувається в Хмельницькому.  

Відео дня

Із плакатами, прапорами й патріотичними гаслами учасники пройшли Проскурівською з надією, що зовсім скоро обіймуть своїх рідних. Як уже обійняла Надія Годованюк. Днями її коханий «азовець» повернувся з полону. До Хмельницького ще не приїхав, але головне – вони бачилися.

«Худенький, знесилений, не такий активний, як завжди. Але головне, що - здоровий, в Україні, що отримує кваліфіковану медичну допомогу, яка допоможе йому реабілітуватися», - наголосила «Суспільному» жінка.

Зауважує,чоловік змінився не лише ззовні, а й - внутрішньо. Зізнався, що «коли думками був наодинці, то мрії були про такі прості сімейні цінності, зустрічі з друзями».

За словами волонтерки Лесі Стебло акція «Поверніть Героїв додому!» триватиме доти, доки останній Захисник України не повернеться з російського полону.

А в полоні орків  ще залишається близько 2500 українців. Про це сповістила днями віцепрем’єрка Ірина Верещук. У Головному ж управлінні розвідки зазначають: наразі тривають переговори  щодо обміну «всіх на всіх».

Нагадаємо, тільки у вересні з російського полону повернулося 235 українців. Зокрема, 21 вересня вдалося звільнити 215 захисників та захисниць. Серед звільнених – 9 мешканців Хмельниччини. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Людмила

    Скажіть де проходять ці акції хочу приїхати на якій вулиці?
  • Zenya Rusal

    Господи збережи і захисти і поверни всіх полонених. Божої опіки Всім
  • Вера Пухниченко

    ‼‼‼📢📢📢‼‼‼

keyboard_arrow_up