Яким був перший день фестивалю ROCK&BUH в Хмельницькому (ФОТО/ВІДЕО)

Яким був перший день фестивалю ROCK&BUH в Хмельницькому (ФОТО/ВІДЕО)
  • На міському пляжі стартував перший рок фестиваль в Хмельницькому.
  • Тисячі людей відривалися під класну музику. Публіка танцювала, стрибала й підспівувала.
  • Яким був перший день фесту, дивіться у репортажі від vsim.ua.

Драйвово, незабутньо, РОКово, потужно…  Так у Хмельницькому стартував перший фестиваль ROCK&BUH. Із 16:00 сьогодні, 26 травня, на міському пляжі лунав запальний рок. На початку фесту людей було досить мало. Перші пісні від «Малюємо квадрати» слухало близько сотні любителів року. З кожною хвилиною натовп перед сценою ставав все чисельнішим й на фініші сягав декількох тисяч. Практично вся публіка не стояла на місці й активно витоптувала траву на пляжі. До цього їх активно закликав ведучий і гурти.

Першими на біс викликали «Zворотну Dію». Після них жоден гурт не йшов зі сцени без бонусної пісні для своїх фанатів. З кожною миттю запальна музика й енергетика поширювалася навколо сцени все більше. Такого шаленого успіху не очікували, мабуть, й самі організатори. Публіка вибухала від кожного хіта у виконанні «Малюємо квадрати», «Синтез DNK», «Banana Dus», «NevermindiA», «Zворотня Dія». Ну а найбільше шаленіли всі під пісні зіркових гуртів із Хмельницького – «Stanza», «Чумацький шлях» і, звісно «Мотор’ролла».

Відео дня

Перший день фестивалю вдався. Задоволення від класного року отримали тисячі людей. Нарікати на шум від такої музики можуть хіба ті, хто живе неподалік від пляжу й став невільним учасником фестивалю. Так сьогодні лунав рок у Хмельницькому. Завтра буде другий і останній день ROCK&BUH.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Шторм-Барський Віталій

    Завжди знаходяться якісь повернуті патріотики і ті, кому вже так хочеться спати, що далі нікуди. В перший день після 23:10 нічого вже не грало, а в другий - після 23:20. Майже ніхто не лягає спати раніше цього часу! Хочете, щоб Хмельницький і далі тільки з базаром асоціювався, то жалійтесь далі.

    Олександр Івасюк reply Шторм-Барський Віталій

    одних на убой, для інших фестивалі. як все правильно!
  • Олександр Івасюк

    В котре впевнююся в долбо...бізмі нашої влади!!!!! В той час, коли гинуть наші молоді хлопці в зоні АТО, влада дозволяє проводити у #Хмельницькому рок-фестиваль Rock&Buh FEST 26-27 травня. "музику" чути по усьому місту глибоко після 23:00! Не тільки в окрузі, але і в мікрорайонах дзвенять вікна, зверталися до поліції навіть з пологого будинку зі скаргами - реакції НУЛЬ! #Ганьба владі, ганьба організаторам, ганьба відвідувачам!!!!
  • Олександр Івасюк

    В котре впевнююся в долбо...бізмі нашої влади!!!!! В той час, коли гинуть наші молоді хлопці в зоні АТО, влада дозволяє проводити у #Хмельницькому рок-фестиваль Rock&Buh FEST 26-27 травня. "музику" чути по усьому місту глибоко після 23:00! Не тільки в окрузі, але і в мікрорайонах дзвенять вікна, зверталися до поліції навіть з пологого будинку зі скаргами - реакції НУЛЬ! #Ганьба владі, ганьба організаторам, ганьба відвідувачам!!!!
  • Тім Костюк

    Не всім до вподби гучна музика від цього заходу, яка продовжувалась до 23 години. Потрібно враховувати інтереси тієї частини мешканців, які хотіли спокійно відпочити!

    Andrey Poh reply Тім Костюк

    А зате який ефект від цього фестивалю, у кінцевому результаті -  велика кількість людей, не побоюсь цього слова, туристів, поприїжджали у Хмельницький, і при чому не на базар, а слухати музику, і витрачати тут свої гроші у магазинах, кафе, готелях! Невже це не круто, як для іміджу міста, так і для його економіки?

    Valera Rosanov reply Тім Костюк

    То давайте взагалі нічого й ніколи не проводити. Завжди знайдеться хтось незадоволений.

    Максим Кононов reply Valera Rosanov

    Название  скорее всего перекочевало отсюда https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D0%BA_%D0%BD%D0%B0%D0%B4_%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%B3%D0%BE%D0%B9 , так вот там концерт устраивали на поле.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up