За пошкодження дерев лісовому господарстві на Хмельниччині нарахували збитків на 11 тисяч гривень

За пошкодження дерев лісовому господарстві на Хмельниччині нарахували збитків на 11 тисяч гривень
  • Під час перевірки екологи виявили незаконну рубку дерев.

Екологи провели перевірку додержання вимог природоохоронного законодавства  Державного підприємства "Проскурівське лісове господарство", на території Хмельницької, Старокостянтинівської та Волочиської міських територіальних громад. У результаті було встановлено факт пошкодження дерев порід граб, клен, дуб, липа та ясен до ступеня припинення росту. Про це йдеться у повідомленні Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області.

Як зазначають екологи, шкода завдана пошкодженням дерев склала понад 11 тисяч гривень.

Інспекцією підготовлена претензія до підприємства щодо добровільного відшкодування заподіяної навколишньому природному середовищу шкоди незаконною рубкою дерев. У разі невиконання зобов’язання щодо добровільного відшкодування шкоди, Інспекція буде змушена звернутись з позовом до суду про примусове стягнення завданої шкоди.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up