Загубили зошити, грабуючи авто: підлітків, що обчищали хмельничан, зловили у Красилові на краденому "ВАЗі"

Загубили зошити, грабуючи авто: підлітків, що обчищали хмельничан, зловили у Красилові на краденому "ВАЗі"
  • Хлопців на незнайомому авто у Красилові зупинив Андрій Базюк, член місцевого громадського формування.
  • Грабіжниками виявивлися двоє 16-річних і один 17-річний хлопець.

У Хмельницькому власники авто потерпають від грабіжників, які вламуються до салонів їхніх машин.

За інформацією прес-служби ГУ НП у Хмельницькій області, трьох підлітків, які займалися цією справою в обласному центрі, знайшли у Красилові.

Їх зупинив Андрій Базюк, член місцевого громадського формування, коли помітив дітей у невідомому йому авто.

Відео дня

Хлопці якраз каталися на вкраденому «ВАЗ 2101». Вони пригнали його з Хмельницького і роз'їжджали на "обновці", поки не потрапили на очі Андрію Базюку.

Чоловік зупинив зловмисників і утримував їх до приїзду поліції.

Як виявилося, підлітки приїхали з Красилова до Хмельницького і взялися за чужі авто. За один вечір пошкодили чотири транспортних засоби, щоб пробратися всередину. Обирати ті, у яких не було сигналізації. Просто у дворах будинків обчищали власність хмельничан.

Авто, на якому повернулися до Красилова, запримітили у Гречанах. З п'ятої спроби їм вдалося вкрасти  «ВАЗ 2101».
Зловмисниками виявилися троє підлітків - одному з них 17, двом - по 16 років.

Двоє хлопців уже притягувалися до кримінальної відповідальності раніше.
До речі, за інформацією поліції, під час однієї зі спроб проникнути до салону автомобіля зловмисників помітили місцеві жителі. Коли неповнолітні правопорушники втікали, вони залишили на місці злочину свій рюкзак із зошитами. Там були написані їхні прізвища. А ще хлопців зафіксували камери спостереження.
Наразі у цій справі відкрили кримінальне провадження відповідно до статті 289 ККУ. Слідство ще триває.

Правоохоронці з'ясовують, чи не причетні затримані до вчинення аналогічних злочинів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Один, а зробив роботи стільки що зловив аж троьх!!! Цікаво, де була поліція і куди дивилася що аж з Хмельницька до Красилова прошмигнуло це тріо?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up