Воєнний стан, приїзд Порошенка та яскраве шоу на Проскурівській: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому

Воєнний стан, приїзд Порошенка та яскраве шоу на Проскурівській: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому
  • Тиждень подарував хмельничанам багато подій. 
  • Він запам'ятався введенням воєнного стану, резонансним судом над "хмільним" водієм, виступом  Порошенка у ХНУ та початком різдвяних святкувань.
  • Радимо вам пригадати усі події разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua. 

1. У понеділок, 26 листопада, Верховна Рада проголосувала за проект президента про введення воєнного стану в Україні. Воєнний стан буде діяти до кінця грудня лише в окремих областях України. До списку Хмельниччина не входить, але все ж, введення воєнного стану вплине на усю країну.

2. У вівторок у гуманітарно-педагогічній академії відбувся семінар для обміну досвідом та першими успіхами в роботі за програмою “Нової української школи”. Досвідчені вчителі розповіли, як працюється за інноваційною методикою та які труднощі виникають в процесі перепідготовки.  

Відео дня

3. У вівторок, 27 листопада, відбулося перше слухання по справі п'яного водіння відомого бізнесмена Івана Рудика, який є керівником ПАТ “Проскурів”. У зал суду він так і не з’явився.

4. У п'ятницю, 30 листопада, до Хмельницького приїхав президент. Він відвідав Хмельницький національний університет та виступав перед студентами.

5. У суботу, 1 грудня, на майданчику біля кінотеатру Шевченка урочисто відкрили різдвяний ярмарок. Ввечері, попри мороз та зимну погоду, кілька тисяч хмельничан зібралися біля головної красуні - 18-метрової новорічної ялинки. Вона засяяла яскравими кольорами.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Искра

    Зараз Петя і його кодло нагадують параноїка Гітлера зимою 1944 року.
    Так страшно їм втрачати владу.
    Та Народ з ними впорається як тоді, до 9 травня!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up