Зеленський записав новорічне звернення до мешканців Хмельниччини (ВІДЕО)

Зеленський записав новорічне звернення до мешканців Хмельниччини (ВІДЕО)
Скрін з відео
  • Президент України привітав із Новим роком жителів Хмельницької області.
  • Переглядайте відео. 

Привітання президента - незмінна традиція у новорічну ніч. Перед боєм курантів глава держави традиційно підводить підсумки року й озвучує побажання українцям.

У цьогорічному зверненні Зеленський підбив підсумки року – як позитивні, так і невтішні. Згадав коронавірус, нові дороги, трагедії і повернення заробітчан додому. Цьогорічне привітання було особливе тим, що у ньому взяли участь діти. Малеча озвучувала власні «хочу», також з вуст дітей звучали бажання «посадити всіх злочинців у в’язницю», «побороти коронавірус» і «вакцинація проти ковід». Переглянути новорічне звернення можете тут. 

Володимир Зеленський привітав із 2021 роком і мешканців Хмельниччини. Для цього записав окреме відео. У ньому він згадав про фортецю в Кам’янець-Подільському й наголосив, що вона входить до семи чудес України. Президент побажав таких же чудес у житті жителів області.

Відео дня

Детальніше дивіться на відео. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (128)
  • Ірина Августіна

    Дууууже гарно?!🙉
  • Майя Годущан

    Те, що президент привітав, від того людям не тепліше і не холодніше. Дай краще нормальні зарплати і бажано вчасно, себе ж певно не обділив, кабмін теж. Якщо ж відправляють на карантин, то комунальні оплачує держава, а тут зась. Тай як згадаю, як президент говорив до бійця АТО, якщо вже такий добрий хоче бути, мав би публічно вибачитись, і ноги йому цілувати . Хлопці гинуть, а вони грають в дурника.
  • Natalia Maewska

    Дякуємо,в нас найкращий президент!!!

    Иван Петров reply Natalia Maewska

    Natalia Maewska 4000$ ???😂😂😂
  • Andriy Andriyishyn

    Куранти в москві.

    Хуан Матус reply Andriy Andriyishyn

    Рагули в схронах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up