Жителі Прибузької підуть до суду, якщо на їхній будинок поставлять газовий лічильник

Жителі Прибузької підуть до суду, якщо на їхній будинок поставлять газовий лічильник
  • У Хмельницькому продовжують встановлення будинкових лічильників на газ. Поставили майже 170 приладів обліку.
  • Мешканці багатоповерхівок, куди навідуються газовики, обороняють свої будинки. Лічильника встановлювати не хочуть.
  • Не дали поставити будинковий прилад обліку і на Прибузькій, 18б. Жителі вже написали заяву до поліції. 

Хмельничани знову сваряться з «Хмельницькгазом». Свій будинок від газовиків з будинковим лічильником обороняли на Бандери, Сковороди, Майборського та Пілотській. Зараз працівники встановили вже 169 таких приладів обліку блакитного палива. Мешканці виступають проти. Мовляв, доведеться платити і за себе, і за сусіда.

Вчора, 20 грудня, газовики добрались і до будинку 18б, що на вулиці Прибузькій. Там працівники «Хмельницькгазу» поставили ящик під лічильник. Стурбовані мешканці викликали поліцію і продовжити роботи не дали.

- Вчора, коли я прийшов додому, то побачив, що під моїми вікнами ставлять лічильник. До того нас ніхто не попереджав, ніякої документації я не бачив. Фактично без відома поставили ящика під моїм вікном. Ми викликали поліцію, вони зафіксували акт встановлення газового лічильника. Сьогодні звертались до керівництва «Хмельницькгазу», вони приїхали до нас, сказали, що в них все офіційно, все погоджено з ЖЕКом, - розповідає vsim.ua мешканець будинку Олександр Дейнега.

Відео дня

Під вікном Олександра поставили "бандуру" для лічильникаЧоловік вважає, що газовики порушують права мешканців будинку. Тому він написав заяву в поліцію. Хоче, аби правоохоронці з’ясували, чи дотримались правил встановлення будинкового лічильника працівники «Хмельницькгазу». Каже, готовий позиватись і до суду.

- Було лише оголошення, що проводитимуться перевірочні роботи. Думаю, що до того, як ставити, то проект треба показати людям. Адже лічильник буде обслуговувати 3 будинки, а поставили його під моїми вікнами. Хіба не можна знайти інше місце? Я тепер що повинен його оберігати? Якщо лічильник хтось зламає, то ще весь будинок в повітря злетить, - пояснює Олександр Дейнега.

Щоб дізнатись, чому мешканців не повідомляють про встановлення будинкового лічильника, звернулись у прес-службу "Хмельницькгазу". Там нам сказали, що усі відповіді надають лише після офіційного запиту. 

Мешканці не дали підключити лічильника до газової труби

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Желиховский Юрец

    пусть ходять по кв. договарюються з власниками квартір на коли і як і пусть ставлять в каждого собствєний счьотчик , а не один загальний ..
  • Желиховский Юрец

    пи*ди дати тим газовщікам , і поміняти всіх робітників на газконторі , шо б всьо було нормально і не страдали єрундою.... допустім єслі на першому поверсі хазяєва квартири захочуть пристройку " балкон" зробити , то хрєна здва вже зможуть о скільки там цей ящик буде стояти ... нахєр він вообщє нужен ?!

    так же єслі хтось газом пользується круглі сутки , а хтось практічески не пользується " більшість елєктро" то якого хєра должні всі платити пополам ..
  • Ліза Міронова

    газовики економлять і не хочуть ставити індивідуального в кожну квартиру. а самі деруть з людей за газ, який навіть запалити складно, щось підмішане у ньому.
  • Анонім

    Працівники Хмельницькгазу діють законно. Якщо лічильник не поставлять всім мешканцям будинку збільшать норму споживання з 4.4 м3 до 9.8 м3 + підігрів води 1-3 куба на кожного в місяць. Краще вже з лічильником платити за 5.5-6 кубів без підігріву гарячої води. Або встановити собі індивідуальний лічильник і платити по ньому.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up