Знищену російську техніку привезли у Хмельницький (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Знищену російську техніку привезли у Хмельницький (ФОТОРЕПОРТАЖ)
  • Біля кінотеатру Шевченка виставили танк та БТР.

  • Все це стоятиме найближчі кілька днів.

  • Переглядайте фоторепортаж.

На вулиці Проскурівській у Хмельницькому виставили на загальний огляд знищену російську техніку. Своєрідна інсталяція розміщена на «стометрівці» біля кінотеатру Шевченка. Техніку, а саме танк Т-64 та бронетранспортер БТР-80, привезли сьогодні, 23 серпня. Ще одну одиницю, бойову машину піхоти, мають довезти пізніше.

Журналіст vsim.ua відвідав представлену техніку. Уваги від хмельничан їй не бракує. Люди оглядають та фотографують її, знімають селфі. Чимало тут і дітей, яким виставлена техніка особливо цікава. Поряд із технікою є також три стенди, на яких описана кожна з трьох згаданих одиниць техніки.

Техніка буде виставлена ще кілька днів, її приберуть після 24 серпня, коли відзначать День незалежності. Про це журналісту vsim.ua розповів депутат Хмельницької міської ради Віталій Підгайчук. Точної дати, коли заберуть техніку, він не назвав.

Відео дня

Вся техніка привезена з фронту та була знищена військовими з Хмельниччини. Організаторами акції є міська рада, «Волонтери Поділля» та Збройні сили України.

— Тут присутня БМП, бойова машина піхоти, яка була на Харківщині знищена нашими захисниками. Тут танк Т-64, так, покращена модифікація, але, тим не менш, вони так само гарно горять від наших українських захисників. І так само, що важливо, це командний БТР-80, також був знищений нашими захисниками, а саме артилерією, вона була захована у зелені, замаскована, але наші її визначили й успішно знищили, — розповів Віталій Підгайчук у коментарі журналісту vsim.ua.

До слова, подібні акції влаштовували й в інших містах України. Так, знищену російську техніку виставили на Хрещатику у Києві. Це своєрідна насмішка над планами російського командування, яке планувало за кілька днів захопити столицю та провести парад «перемоги» на головній вулиці міста.

Танк Т-64

Бронетранспортер БТР-80

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (62)
  • Олександр Денесюк

    Все правильно,тілько праху Путіна невистачає!
  • Valentina Pushkaruk

    Негативно
  • Светлана Васильева

    Вважаю, що потрібно! Для всіх. А особливо - для колаборантів. Нехай знають, що з ними буде теж саме! Нехай бояться падлюки, що будуть знищені, як цей металобрухт!
    Це виставка для тих, хто сидитт на дивані і базікає без зупинки. Це для тих, які живуть так, ніби війни немає...А вона є! На цьому у металі все - таки енергетика перемоги! І люди мають знати, яке воно - обличчя знищеного ворога...
  • Галина Хома Скочук

    Хто  не похоронив,хто живе тут в тилу то вони і не знають що війна.Голосна музика з вікон машини,з вікон квартири а так як піде відпочивати в центр то може згадає що не всі шикують і веселяться.І ми всі це добре знаємо що таких багато можливо саме і таким людям і псується настрій,а хто уже має втрати то з танком чи без танку завжди буде боляче

keyboard_arrow_up