Остання магнітна буря року: коли буде та як підготуватися

Остання магнітна буря року: коли буде та як підготуватися
  • Нова магнітна буря незабаром накриє Землю. 

  • Метеозалежним людям важко пережити цей період. 

  • Скільки днів триватиме та як вплине на самопочуття?

Цьогорічний грудень відзначився кількома магнітними бурями середньої та слабкої потужності. Про це повідомляють у Центрі передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США. 

Незабаром відбудеться остання в 2022 році магнітна буря. Вона триватиме три дні. Розповідаємо все про бурю та як вберегти здоров'я в цей період.

Коли остання магнітна буря грудня

В Україні вже цього тижня очікується остання магнітна буря, яка триватиме з 21 по 23 грудня. Це буде триденна магнітна буря слабкої інтенсивності. Рекомендується налагодити режим сну та більше відпочивати.

Відео дня

Як вплине на здоров'я триденна магнітна буря

Цього разу магнітна буря буде незначної потужності. Тож серйозного впливу на здоров'я людини вона не матиме. Однак, найчутливіші категорії населення її таки відчують. Хто відноситься до цих категорій: 

Найчастіше в період магнітних бур проявляються наступні симптоми:

Як пережити триденну магнітну бурю

Часом магнітні бурі здатні вплинути навіть на здорову людину. Щоб уникнути негативних наслідків для здоров’я, у дні магнітних бурь слід дотримувати простих рекомендацій медиків:

А ви метеочутливі? Як почуваєтеся під час магнітних бурь?

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків з середи трохи потепліє. Температура поступово до кінця тижня змінюватиметься з мінусової на плюс. Буде триматися хмарна погода, а на вихідні обіцяють дощ. Детальний прогноз на тиждень читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up