“Відчутно потепліє”: про погоду в Хмельницькому 5-6 грудня

“Відчутно потепліє”: про погоду в Хмельницькому 5-6 грудня
  • Протягом вихідних в Україні обіцяють суху погоду.
  • У деяких областях прогнозують потепління. 
  • Якою буде погода в Хмельницькому?

У найближчі дні в Україні прогнозують вітряну й “плюсову” погоду. Водночас виключають ймовірність опадів. Якою буде погода в Хмельницькому?

Зокрема, на суботу, 5 грудня, прогноз такий: 

  • Відео дня
    /li>

Згідно із sinoptik.ua, в неділю, 6 грудня, варто очікувати такої погоди:

“У суботу відчутно потепліє у західних областях України, вдень до +5+12 градусів! Але вже 6-го грудня, у неділю, знову почне холоднішати, окрім Закарпаття”, - пише у своєму прогнозі синоптик Наталія Діденко. 

 

Найближчими днями об'єднавчим синоптичним фактором для України буде відсутність опадів. Сухою погоду важко буде...

Опубликовано Наталкой Діденко Пятница, 4 декабря 2020 г.

 

На сайті Укргідрометцентру вказано, що завтра, 5 грудня, в Хмельницькому буде від +3 до +7 градусів. У неділю, 6 грудня, температура повітря буде коливатися від 0 до +3.

Як повідомляє сайт Gismeteo, у суботу температура повітря в місті буде коливатися від +1 до +6 градусів. А в неділю - від -3 до +2.

Варто зазначати, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди:

5 грудня:

  • Максимальна температура:  12.0° (1960 року)
  • Мінімальна температура:  -17.3° (2001 року)

6 грудня: 

  • Максимальна температура: 11.5° (1961 року)
  • Мінімальна температура: -15.6° (2001 року)

Що кажуть прикмети?

5 грудня:

Цього дня заглядали у пташині гнізда: якщо в них багато пуху, сухої трави і соломи — пернаті відчувають холодну зиму.

6 грудня:

Наші пращури звернули увагу на те, що якщо 6 грудня мжичить сніг і вітер з півночі, то через півроку — 6 червня — мжичитиме дощ і дутиме північний вітер. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up