Був депутатом 4 місяці. Хмельницьку міськраду залишає Сергій Бабій

Був депутатом 4 місяці. Хмельницьку міськраду залишає Сергій Бабій
Фото з Facebook-сторінки Сергія Бабія
  • У складі хмельницьких депутатів знову зміни.

  • Цього разу міськраду залишить обранець від партії «За майбутнє».

Хмельницьку міську раду вирішив залишити депутат від партії «За майбутнє» Сергій Бабій. Він написав відповідну заяву, про що стало відомо з проєкту рішення міськради, який опублікований на її сайті. Сергій Бабій став депутатом 28 липня цього року. Таким чином у раді він пробув трохи більш як чотири місяці. Його відставку ще мають прийняти інші депутати на одній з наступних сесій, а згодом Сергія Бабія повинні замінити кандидатом з тієї ж політсили.

Підставою для підготовки рішення стала особиста заява депутата. Журналіст vsim.ua намагався поспілкуватися з секретарем міськради Віталієм Діденком з приводу припинення повноважень Сергія Бабія. Однак зв’язатися з посадовцем не вдалося. Додамо, що партія «За майбутнє» пов’язана з нардепом Сергієм Лабазюком.

Нагадаємо головне з біографії Сергія Бабія. Йому 32 роки. Навчався у хмельницькій гімназії №2, потім вивчав історію у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Огієнка, а також кризову психологію в Університеті менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук. Додатково проходив навчальні програми в Українському католицькому університеті, а також вивчав проджект-менеджмент в IT-академії від «Stfalcon».

Відео дня

У досвіді роботи на Facebook-сторінці вказані посади педагога-організатора дитячого табору «Янтарний» міжнародного дитячого центру «Артек» у Криму (2010-2012 роки), голови комітету з охорони здоров'я та соціального захисту у громадській раді при Хмельницькій ОДА та керівника соціального центру у хмельницькому благодійному фонді «Карітас». Також Сергій Бабій працював координатором трьох проєктів — «Особливе щастя», «Дитяче соціальне таксі» та «Інклюзивний дитячий майданчик».

Нині Сергій Бабій вказаний як контактна особа Центру медико-соціальної реабілітації дітей «Синергія». Останній надає послуги з консультацій профільних лікарів, лікування, побутової та соціальної адаптації, проживання та перевезень. Також Сергій Бабій зареєстрований як ФОП у Хмельницькому з основним видом діяльності «консультування з питань комерційної діяльності й керування». Ще він є членом правління Хмельницького обласного фонду «Соціальний захист та реабілітація інвалідів». Такі дані є в аналітичній системі «YouControl».

Додамо, що раніше, 16 жовтня, до складу депутатського корпусу увійшов Роман Цимбалюк, який замінив Анну Маєвську. Остання подала заяву про припинення повноважень за власним бажанням. Обоє обиралися від «Команди Симчишина». Роман Цимбалюк працює у комунальному підприємстві «Муніципальна дружина», яке підпорядковане міській раді. Більше про нього читайте в окремому матеріалі.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрей Гришнюк

    Всі вони одним миром мазані!...

keyboard_arrow_up