Депутати Хмельницької облради вимагають відставки уряду Яценюка

Депутати Хмельницької облради вимагають відставки уряду Яценюка
Депутати ВО "Свобода" блокували президію. І все таки добилися підтримки звернення.
Ініціатором звернення став депутат від ВО «Свобода» Віктор Бурлик. 48 депутатів проголосували «за».

Сьогодні, 6 січня, під час третьої позачергової сесії Хмельницької обласної ради депутати мали розглянути всього одне питання - зміни до обласного бюджету на 2016 рік. На початку засідання депутат Віктор Бурлик озвучив звернення до Верховної Ради та Президента щодо відставки уряду та Яценюка. Втім його пропозицію не підтримала більшість. Оголошення результатів голосування супроводжувалися криками із зали «Ганьба».

Обурена таким результатом «Свобода» взяла перерву на 15 хвилин.

Після перерви «свободівці» заблокували президію, що змусило голову облради Михайла Загородного повторно винести на голосування питання про включення звернень до порядку денного. З другої спроби необхідну кількість голосів за пропозиції набрали. 

Відео дня

В результаті рішення підтримало 48 депутатів. 

Нагадаємо,  22 грудня аналогічне звернення підтримали депутати міської ради

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Бурлык, шут гороховый, которого использует комесант Гончар чтоб вернуть доступ к дерибанану земли. Чувствует что скоро возьмут за ..опу, не простят и музучилище и незаконный деребан на Львовском шоссе.

    Анонім reply Анонім

    бурлики не понимают что их используют,

    Ксенія reply Анонім

    Не погоджусь ,Бурлики добре  знають ,що роблять

    Анонім reply Анонім

    Так-так, там є питання з Фармацією....
  • Анонім

    Більше немає нагальних потреб, які варто висунути на сесію, ніж ця
  • PAL

    Убрать яценюка и назначить бурлика, с его "помощниками"

    Анонім reply PAL

    Вите Бурлику, как депутату облрады, надо мыслить на уровне депутата облрады)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин 11:22 У Хмельницькому районі зіткнулись трактор і «BMW». Є постраждалий play_circle_filled 10:19 Смертельна ДТП на Хмельниччині: чоловік випав з мотоблоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up