Хто претендує на посади міських голів Городка і Деражні

Хто претендує на посади міських голів Городка і Деражні
  • Діючі чиновники та начальник поштового відділення претендують на посади міських голів.
  • Більше кандидатів у Городку - 3. В Деражні їх всього 2.

Голови РДА, діючий міський голова, заступник голови обласної ради та начальник поштового відділення. Це перелік посад тих, кого зареєстрували кандидатами у міські голови Городка та Деражні Хмельницької області. Їхні імена та короткі біографічні дані з’явилися на сайті Центральної виборчої комісії.

Городок

Крісло міського голови в Городку хочуть посісти троє кандидатів. Серед них немає поки діючого очільника міста Василя Підлісного, якого обрали у 2017 році як представника партії “За конкретні справи”. Натомість від цієї політсили висунули Неонілу Андрійчук, яка зараз є заступником голови Хмельницької обласної ради.

Відео дня

Ще два кандидати також висунуті політичними партіями. Це Жанна Кордас від “Слуги народу” та Олег Пукліч від “Батьківщини”. Перша є діючою головою Городоцької райдержадміністрації. Другий кандидат працює начальником відділу поштового зв’язку в Городку.

Зазначимо, що Андрійчук та Пукліч народилися в Городку й проживають тут. А от Кордас народилася та мешкає у Хмельницькому. Такі дані вказані на сайті ЦВК.

ПІБ
(попередні ПІБ)

Дата та місце народження

Висування

Відомості

Андрійчук Неоніла Вячеславівна

03.04.1960
м.Городок, Городоцький р-н, Хмельницька обл.

«За конкретні справи»

освіта вища, член політичної партії
"За конкретні справи", перший заступник голови
Хмельницької облради, місце проживання: м. Городок,
судимість відсутня

Кордас Жанна Анатоліївна

30.11.1979
м.Хмельницький, Хмельницька обл.

Слуга народу»

освіта вища, безпартійна, голова Городоцької
районної державної адміністрації,
місце проживання: м.Хмельницький, судимість відсутня

Пукліч Олег Леонідович

12.10.1970
м.Городок, Хмельницька обл.

«Батьківщина»

освіта вища, член політичної партії
Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина",
начальник відділу поштового зв’язку у Городку,
місце проживання: м. Городок, судимість відсутня

Деражня

Виборці у Деражні будуть обирати міського голову серед двох кандидатів. Обоє є діючими чиновниками. Це міський голова Деражні Андрій Ковпак та голова Деражнянської райдержадміністрації Олександр Щербань. Їх висунули “Батьківщина” та “Слуга народу” відповідно. 

Обидва кандидати народилися не у Деражні чи районі. Андрій Ковпак родом із Городка, а Олександр Щербань із Тернави Дунаєвецького районі. Місце проживання кандидатів на сайті ЦВК не зазначені.

ПІБ
(попередні ПІБ)

Дата та місце народження

Висування

Відомості

Ковпак Андрій Миколайович

21.02.1985
м.Городок, Хмельницька обл.

"Батьківщина"

освіта вища, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", міський голова Деражні судимість відсутня

Щербань Олександр Васильович

30.09.1986
с.Тернава, Дунаєвецький р-н

«Слуга народу»

освіта вища, безпартійний, голова Деражнянської РДА, судимість відсутня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up