Вибори міського голови Старокостянтинова: зареєстрували 8 кандидатів

Вибори міського голови Старокостянтинова: зареєстрували 8 кандидатів
Фото Олександра Демчука.
  • Серед кандидатів діючий міський голова, підприємці, комунальники та голова РДА

Крісло міського голови Старокостянтинова Хмельницької області хочуть посісти 8 кандидатів. Така інформація розміщена на сайті Центральної виборчої комісії. 

Цікаво, що стільки ж кандидатів було на минулих місцевих виборах у 2015 році. Тоді переміг діючий міський голова Микола Мельничук. Аби залишитися при посаді, йому вистачило 5 297 або 44,42% голосів виборців. Цього разу 67-річний чоловік йде самовисуванцем. Раніше він представляв “Блок Петра Порошенка “Солідарність”.

Друге місце тоді посів Олександр Афансасьєв (2 320 або 19,45%) голосів. Балотується вчитель місцевої ЗОШ №8 і цього разу. Він знову представлятиме партію “Сила людей”, членом якої 38-річний чоловік є.

Відео дня

Повторно балотується Сергій Пономарьов, який на минулих виборах став четвертим (1 124 або 9,43% голосів). Він представляє політичну партію “Опозиційна платформа - За життя”, членом якої є. На минулих виборах він висувався “Опозиційним блоком”.52-рінчий чоловік працює директором ТОВ “Автотранспортне підприємство “НАРС”.

Усі інші кандидати на минулих виборах на посаду міського голови не балотувалися. Більшість із них йдуть самовисуванцями. Представником політичної партії Альона Пасічник, яка балотується від “Слуги народу”. 40-річна жінка є головою Старокостянтинівської РДА. До того ж вона одна із двох кандидатів із місцем народження не в Старокостянтинові чи районі. Вона народилася у німецькому місті Магдебург.

Не народився у Старокостянтинові чи районі також 37-річний Олег Шевчук, який родом із села Великі Орлинці Красилівського району. Він є безпартійним і заробляє на життя як фізична особа-підприємець. Основним видом діяльності у нього вказана роздрібна торгівля у неспеціалізованих магазинах.

Також фізичною особою-підприємцем також є Сергій Худий. Працює у сфері освіти. 45-річний чоловік є безпартійним. Він є керівником громадської організації “Старокостянтинів небайдужий”.

У Старокостянтинівській житлово-експлуатаційній конторі працює Віктор Козерацький. 47-річний чоловік є провідним механіком. Він є безпартійним та самовисуванцем. 

Ще один кандидат - Михайло Савчук. 52-річний чоловік є начальником цеху теплозабезпечення Державного спеціалізованого підприємства "Центральне підприємство поводження з радіоактивними відходами". Він також є безпартійним та йде самовисуванцем.

Нагадаємо, місцеві вибори відбудуться 25 жовтня.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Володя

    У Старокостянтинові вибір більший ніж у Хмельницькому. Може у Хмельницькому кандидатів залякали і вони не подали своїх кандидатур?
  • Аскольд

    Згинь, нечисть. Повилазило.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up