Щоденник кандидата: боротьба за місце в облраді (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Щоденник кандидата: боротьба за місце в облраді (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
У Волочиську знову вибори. На місце Сергія Лабазюка, який став нардепом, претендують восьмеро. Один з них, громадський діяч Руслан Рохов, вестиме щоденник на vsim.ua.

Активіст звернувся до редакції газети «ВСІМ», і запропонував нам створити проект «Щоденник кандидата», аби познайомити читачів vsim.ua з виборчою кухнею.

Редакція вважає, що досвід кандидата може бути цікавий для вас, шановні читачі.

З логічних міркувань рекламна інформація буде замінюватися на символи «***», оскільки публікація щоденника не здійснюється на комерційній основі.

Відео дня
>Редакція залишає за собою право у будь-який момент припинити трансляцію, якщо на те будуть об’єктивні причини.

Коротко про кандидата: Рохов Руслан Олегович, 26 років.

Рід занять: Громадський діяч, правозахисник. Ініціатор та ідеолог громадянського руху "Українська весна", Член ВМГО "Фундація регіональних ініціатив", Голова Хмельницького обласного центру молодіжних ініціатив, регіональний координатор Всеукраїнської ініціативи "За мирний протест!", регіональний координатор громадської кампанії "Новий громадянин" в Хмельницькій обл., регіональний координатор громадянської кампанії "Молодіжна варта: молодь за вами спостерігає".

Освіта: Закінчив ХНУ за спеціальністю «Міжнародні відносини».

Сімейний стан: Неодружений, має семирічну доньку.

4/02

Прийшов додому з відчуттям, що сьогодні вже середа...

Але розповідатиму про все по-черзі.

Владнавши усі організаційні питання у Хмельницькому та провівши усі заплановані тут зустрічі, виїхав з командою у Волочиський район.

Відразу попереджаю, що жодних імен та прізвищ, як і роду занять, фігурантів моїх розмов я не оприлюднюватиму, відразу перепрошую за вимушену конфіденційність, але як виявилося справи у Волочиському районі ще гірші ніж я очікував. Люди дуже бояться керівництво району і попереджують, що публічно вони не зможуть оголосити про підтримку мене, як кандидата, адже їм перепаде за голос відданий опозиціонеру. При чому, про це говорять усі, від простих сільських жителів, до лідерів опозиційних сил району.

Та не дивлячись на страх репресій, люди все ж зголошуються співпрацювати і протидіяти тиску репресивної машини. Ми усіх відразу ж попередили, що перемога легкою не буде і коштів за агітацію і спостереження за ходом виборчого процесу ми не платитимемо.

Я пояснював людям, якщо вони хочуть позбутися від гніту, то вони мусять найняти собі на роботу свого захисника. Наводив їм такий приклад: "Коли хтось приходить до адвоката з проханням про захист, то він платить йому гроші, а не навпаки (наголошуючи на цьому), і лише після цього адвокат стає його найманим працівником і починає захищати його права і свободи у суді. Те ж саме стосується і політиків, якщо люди потребують захисту своїх інтересів, то вони мають найняти на роботу свого політика, який лобіюватиме і відстоюватиме їх інтереси, а платою є - їх голос."

То ж можу сказати, що проходив сьогодні свої перші співбесіди на пост лобіста інтересів Волочиської громади.

І перше завдання, яке я поставив собі, займаючи пост депутата Хмельницької обласної ради - захистити кожну людину!

"Я не обіцяю покращення! Але не дам відбирати те, що належить по праву кожному!", - таку обіцянку я дав кожному співрозмовнику. І маю намір її дотриматися!

Якщо говорити про логістику, то спершу ми проїхались селами району і провели там зустріч, а вже після того поїхали в райцентр.

Прибувши у Волочиськ, я відразу зауважив його охайність. Найбільше мене вразили охайні і водночас вишукані показники назв вулиць.

Остання зустріч там завершилася о 19 з хвилинами. І вся команда з відчуттям приємної втоми поїхала додому.

Так завершується перший передвиборний понеділок. До зустрічі завтра!

P.S. Особливо хочеться відзначити одну розмову, в ході якої мені сказали: "Я йшов до вас на зустріч, щоб відмовитися від співпраці, але під час розмови я передумав. Я постараюсь вам допомогти!"

3/02

Почалось.

У п'ятницю мені повідомили, що я зареєстрований кандидатом у депутати на проміжних виборах депутата Хмельницької обласної ради по одномандатному виборчому округу №28, з центром у м. Волочиську.
Субота і перша половина неділі пішли на планування передвиборчої кампанії.

Далі пішли перші практичні кроки: дзвінки колегам, громадським діячам, лідерам опозиційних сил і потенційним членам команди, які мешкають у Волочиську. Оприлюднювати результати перемовин не буду, нехай провладний кандидат сам спробує про це дізнатися ;)

Яка ж може бути передвиборча кампанія, без агітаційної продукції, і яка агітаційна продукція, без зображення кандидата? :)

То ж першою справою потрібно було зробити фотосесію. І оскільки ще немає виборчого фонду, а відповідно і коштів, потрібно було знайти когось, хто б зробив фотосесію на волонтерській основі або, іншими словами, у подарунок.

Написав у суботу в соціальних мережах повідомлення: "Друзі, потрібний хороший фотограф. Для хорошої корисної справи. Хто допоможе?" І вже в неділю Василь Шепелла з *** зробив чудові фото. Також декілька фото, цієї ж неділі, зробив Сергій Аніськов. За що я їм висловлюю велику вдячність! "Дякую, хлопці!"

Отже, у понеділок друзям із компанії ***, буде з чим працювати. Я сподіваюсь хлопці впораються у короткі терміни і вже у вівторок будуть підготовлені до друку усі макети поліграфічної продукції. :)

Неділя добігла свого кінця. Робота по організації передвиборчої кампанії кипить. І поки, завдячуючи друзям і небайдужим, без жодної гривні.

Як показав досвід Олександра Донія, без грошей можна і потрібно перемагати на виборах. Нагадаю усім, що він у не рідному для нього 88-му окрузі, на Івано-Франківщині, переміг на виборах до Верховної Ради, набравши більше голосів, ніж кандидат від влади і опозиційної партії. З волі божої, спробую повторити цей досвід! :)

Завтра понеділок і перші зустрічі у Волочиську.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (83)
  • Anonymous

    Appreciation for this ifnoramtoin is over 9000-thank you!
  • Anonymous

    hcrzPw , [url=http://jrypjaigrhjv.com/]jrypjaigrhjv[/url], [link=http://gerpibrvklts.com/]gerpibrvklts[/link], http://pmtfrrreorbj.com/
  • Anonymous

    That's rellay shrewd! Good to see the logic set out so well.
  • Anonymous

    Holy Toledo, so glad I cilcekd on this site first!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up