Симчишин представив потенційних керівників трьох управлінь

Симчишин представив потенційних керівників трьох управлінь
Міський голова проводить кадрову чистку. Кількох управлінців уже звільнили з посад. На їхнє місце зовсім скоро прийдуть нові. Нові обличчя управлінців «засвітилися» на позачерговій сесії міської ради.

Сьогодні, 22 грудня, на позачергову сесію міськради мер Хмельницького покликав трьох кандидатів на посаду начальників управління  молоді та спорту, управління культури і туризму та управління освіти.
На посаду начальника управління молоді та спорту претендує Сергій Ремез. 

Кандидат викладав у вишах Хмельницької області, працював тренером, а також був на посаді заступника начальника управління. Потенційний керівник хоче покращити якість фізичного виховання молоді у навчальних закладах. В планах також  будівництво нових стадіонів та спортивних комплексів.  Про це він розповів під час сесії депутатам.
Артем Ромасюков, який є директором музичної школи №1, може очолити управління культури і туризму замість Альбіна Тарчевського.  

Відео дня

Про те, у якому напрямку бачить роботу управління, говорив багато. Зокрема, хоче розвивати пластунський рух юних хмельничан, розвивати кінематограф, режисуру. 
А у крісло начальника міського управління освіти може сісти Роман Миколаєв, який  раніше працював головним спеціалістом в управлінні молоді і спорту Хмельницької ОДА. Останні кілька років викладав в одному з вишів на Тернопільщині. На представлення депутатам подав чітку концепцію того, як потрібно працювати. Серед головних напрямків – національне та патріотичне виховання молоді, вважає 12-річну шкільну освіту недоцільною. Окрім цього, в планах внести правки до освітньої програми, зокрема, що стосується комп’ютеризації. 


- Вчитель з крейдою – це навіть не 20 століття. В інших країнах вже давно почали користуватися електронними засобами, тому ми звернемо на це увагу, - каже Роман Миколаєв. 
На наступній сесії міської ради депутатам обіцяють представити директора департаменту архітектури та містобудування, начальника управління транспорту і зв’язку, яке до цього часу очолював Петро Кузьмін.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Анонім

    а я в негативному шоці від наших деяких коментаторів. люди вкусіть себе за задницю. візьміть і вкусіть, може стане легше. в жодному місті нема ніяких обговорень. Кого хочуть того і призначають, людей навіть ніхто не думає питати. Симчишин напевно перший мер хто показав кандидатів. буде обговорення, вже є обговорення в школах. Це вперше таке взагалі є. Треба дякувати і хвалитися перед іншими містами, що в нас все так відкрито і прозоро.
  • Анонім

    У нас в музичній школі був кандидат на посаду начальника управління Артем РОмасюков. Інтелігентний, розімний і розуміє проблеми культури. Справив приємне враження. За можливість побачити кандидата перед призначенням дякуємо Олександру Сергійовичу!
  • Анонім

    друзі, ви хоч розумієте,що такого обговорення немає ніде. його не було ніколи. Нам, усій громаді показали кандидатів до призначення. Що тут поганого. Кандидат не аномімно спілкується з вами. Ходять по школах, по музичних школах. Це просто супер.

    Анонім reply Анонім

    Друзі, це обговорення по суті "обгортка" для простачків. Чи ми коли йдемо обирати президента не обговорюємо кожного кандидата? ))А по факту завжди гірший ніж очікували. Як на мене, краще Симчишину призначити без обговорення, все ж він мер, та несе повну відповідальність. Саме головне що би результат був. Що би ми не знали хто там керівник того чи іншого управління. Просто якщо зіштовхуєся з діяльністю органів виконавчої влади, відчуваєш- тут покращилося, там покращилося. Все!! Приходять наступні вибори, тут памятаємо що працювали нормально ТАК ТРИМАТИ, тримайте наші голоси

    Анонім reply Анонім

    Нічого суперового не бачу!  По спорту та молоді  поміняли шило на мило. Шило пішло, мило залишилося. Совковий кандидат та совковий майбутній керівник. Де молодь? Де нове бачення роботи? Це ж має бути постійна співпраця з молоддю. Одні обіцянки!
  • Анонім

    Сьогодні до нас в школу приходив Роман Дмитрович, кандидат на посаду начальника управління освіти. Я чесно кажучи була шокована, що на зустріч прийшов кандидат, що можна було вільно спілкуватися, задавати питання. Що нас вчителів запитають чи влаштоує нас кандидат. Це позитивний шок. Я дякую міському голові. Щиро дякую. Роман Дмитрович справив цілком позитивне враження. Розумний, амбітний і відкритий.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up