Зеленський призначив голову Хмельницької РДА

Зеленський призначив голову Хмельницької РДА
Фото зі сторінки Артема Багінського у Facebook
  • Установу очолив хмельничанин Артем Багінський.

  • Він є адвокатом, також раніше був помічником нардепа від «Слуги народу».

Президент України Володимир Зеленський призначив голову Хмельницької районної державної адміністрації. Установу очолив хмельничанин Артем Багінський. Розпорядження про призначення оприлюднене на сайті Офісу Президента сьогодні, 25 лютого.

За даними сайту Ради адвокатів міста Києва, Артем Багінський є адвокатом з квітня 2013 року. За даними YouControl, новопризначений голова є керівником кількох підприємств, а саме:

  • Відео дня
    /li>

Станом на сьогодні всі ці фірми перебувають у стані припинення.

Крім того, Артем Багінський раніше був зареєстрований як фізична особа — підприємець. Основними видами діяльності були:

2010 року Артем Багінський балотувався до Хмельницької міської ради. Йшов від «Народної екологічної партії», проте депутатом не став. За даними сайту «Посіпаки», був помічником чинного нардепа від «Слуги народу» Володимира Ватраса. До слова, помічницею Ватраса була також Жанна Кордас. Її 20 лютого призначили на посаду голови Городоцької РДА.

Єдина електронна декларація Артема Багінського охоплює 2018 рік. Там він вказав, що має власну квартиру в Грузевиці. Ще однією квартирою володіє спільно з трьома іншими людьми. У розділі транспортних засобів Артем Багінський задекларував автомобіль Geely FE-1, придбаний 2012 року за 110 тисяч гривень. Машина належить його дружині Ользі Багінській.

Протягом 2018 Артем Багінський незалежною професійною діяльністю заробив 362 782 гривні. Задекларував він також 14 000 доларів готівки та 7754 гривні на банківському рахунку. Також Артем Багінський вказав, що має податковий борг у понад 18 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський призначив майже всіх голів РДА на Хмельниччині. Без очільників залишаються адміністрації Новоушицького та Шепетівського районів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Михайло Хабаль

    цікаво, чи платив він податки за одночасне директорство в йих підприємствах і чому всі неудачники так пруться до державної влади або полюбляють керувати комунальними підприємствами....одночасний директор в ТОВ «Укрштамп» ,ТОВ «Юридичне бюро Багінського» ,АЗАТ «Вікторія»
  • Михайло Хабаль

    Задекларував він також 14 000 доларів готівки та 7754 гривні на банківському рахунку. Також Артем Багінський вказав, що має податковий борг у понад 18 тисяч гривень....пристойна хохма для лошар, як чиновник держави Україна подає приклад з несплати податків...
  • Сергій Чернюк

    Дивлячись на новопризначеного, з апетитом внього все нормально .
  • Olena Velychko

    Видно здалека  голова в нього годована
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up