З’явилася нова кандидатка у депутати від Хмельниччини. Що про неї відомо

З’явилася нова кандидатка у депутати від Хмельниччини. Що про неї відомо
Анна Побережна. Фото з сайту guild.org.ua
  • Від 190 округу балотується Анна Побережна.

  • У парламент вона йде за списком «Мерітократичної партії України».

  • Раніше вона вже балотувалася до Ради за списком «УДАРу» та самовисуванцем.

Центральна виборча комісія зареєструвала нового кандидата у депутати Верховної Ради від Хмельницької області. Це Анна Побережна, яка балотується від 190 округу. Він охоплює територію міст Шепетівка та Славута, Полонського, Славутського та Шепетівського районів. Рішення про реєстрацію прийняли вчора, 18 червня.

За даними сайту ЦВК, Анна Побережна народилася 17 квітня 1985 року у селищі Понінка Полонського району. Зараз мешкає там же. Має вищу освіту. Працює керівником Національного секретаріату партії «Мерітократична партія України».

За даними сайту партії, 2008 року Анна Побережна закінчила Національний університет харчових технологій у Києві. Отримала диплом за спеціальністю «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва та пакування». Від  2008 до 2011 року працювала менеджером із зовнішньоекономічної діяльності у ТОВ «ТЕЛОС» (Київ). Від 2011 до 2014 року працювала керівником відділу міжнародних відносин Міжнародного фонду «Risk Reduction Foundation»  у Швейцарії. Від 2012 до 2014 року навчалася в Інституті Роберта Шумена в Будапешті. Отримала Сертифікат та Паспорт політичної освіти «Жінки та політичний вплив».

Відео дня

Від 2015 до 2016 року була головою комітету з питань екології, екобезпеки та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи громадської ради при Київській обласній державній адміністрації. Від 2015 року є заступником голови міжнародної громадської організації «Всесвітня Ліга Миру» у Києві. Від 2015 року очолює громадську організацію «Регіональний екологічний центр» у Києві. Від 2016 року є головою комітету з питань екології в громадській раді при Державній службі України з безпеки на транспорті. Від липня 2016 року очолює національного секретаріату Мерітократичної партії України.

За даними проекту «Чесно», Анна Побережна кілька разів балотувалася у ради різних рівнів. 2012 року йшла до Верховної Ради від «УДАРу Віталія Кличка» з мажоритарного округу. На виборах до парламенту 2014 року балотувалася від мажоритарного округу вже самовисуванцем. 2015 року балотувалася до Київської обласної ради від партії «Нові обличчя». В усіх випадках депутатом вона не стала.

За даними сервісу YouControl, Анна Побережна є керівником та однією з засновників громадських організацій «Регіональний екологічний центр» та «Меритократи». Ці організації зареєстровані у Києві. Також кандидат у депутати була засновником та керівником ТОВ «Науково-виробничий комплекс „Еколайф“». Ця фірма була зареєстрована у Хмельницькому 2012 року та ліквідована 2013-го. Основним видом діяльності було збирання безпечних відходів.

На сайті ЦВК опублікована передвиборча програма Анни Побережної. Ми обрали для вас кілька ключових позицій, які наводимо дослівно далі:

  • ініціюватиму націоналізацію усіх без винятку стратегічних об’єктів (облгазів, обленерго, нафтопереробних заводів та ін.), що перебувають у власності кількох олігархів-монополістів

  • вдвічі зменшити навантаження на фонд заробітної плати по сплаті соціальних платежів та відрахувань до бюджетів всіх рівнів

  • ініціюватиму скасування податку на додану вартість (ПДВ)

  • встановлення нульової ставки податку на прибуток на 3 роки для підприємств, створених  в сільській місцевості

  • втричі збільшити розмір державної допомоги при народженні дитини

  • запровадження обов’язкового державного медичного страхування життя і здоров’я всіх громадян України

  • запровадження роздільного збору твердих побутових відходів і будівництво сміттєпереробних заводів у всіх регіонах України

  • ініціюватиму ліквідацію всіх районних та обласних державних адміністрацій

  • ініціюватиму запровадження чіткого законодавчого механізму відкликання депутатів усіх рівнів на референдумах за ініціативою громадян. Також громадяни на референдумі матимуть можливість скасовувати рішення органів державної влади та місцевого самоврядування, а також відправляти у відставку голів сільських, селищних та міських рад (об’єднаних територіальних громад)

Тепер на Хмельниччині є 10 офіційно зареєстрованих кандидатів. Натискайте на імена у таблиці, аби дізнатися про них детальніше.

Округ

Територія

Кандидати

187

місто Хмельницький, окрім північної частини

Сергій Мельник

188

північна частина міста Хмельницького, Хмельницький та Волочиський райони

189

місто Нетішин, Білогірський, Ізяславський, Красилівський та Теофіпольський райони

Вадим Лозовий

190

міста Славута та Шепетівка, Полонський, Славутський та Шепетівський райони

Анна Побережна

191

місто Старокостянтинів, Віньковецький, Деражнянський, Летичівський, Старокостянтинівський та Старосинявський райони

Антоніна Бойко

Олег Дубовик

192

Городоцький, Дунаєвецький, Чемеровецький та Ярмолинецький райони

Олександр Герега

193

місто Кам’янець-Подільський, Кам’янець-Подільський та Новоушицький райони

Володимир Мельниченко

Олександр Попов

Станіслав Сморжевський

Віктор Худняк

Читайте також: Новий рейтинг: до парламенту проходять п’ять партій (ІНФОГРАФІКА)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up