Фото: ukr.segodnya.ua
- Щоранку ти збираєшся на роботу, навчання, в інших важливих справах й зовсім не маєш часу куховарити.
- Приготування ранкових страв має бути простим.
- Смачний та корисний сніданок гарантує позитивні емоції на весь день.
Складові:
- 4 склянки нарізаної м'якоті кавуна
- оливкова олія
- 2 ложки свіжовичавленого лимонного соку
- перець чилі
- кмин
- паприка
- червона цибулина
- петрушка
- м'ята
- пів склянки маслин
- 50 г фети
- сіль
У мисці змішуємо масло, лимонний сік, всі спеції і сіль. Ставимо в холодильник мінімум на годину. Тож краще приготувати такий соус ввечері.
У перцю чилі видаляємо насіння та тонко нарізаємо його і цибулю.
Маслини ріжемо половинками. Фету кришимо.
Кавун посипаємо цибулею, петрушкою, м'ятою, маслинами і фетою. Заправляємо соусом.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.