Червона ікра – доступний делікатес, але до його вибору варто поставитись уважно. Купувати її можна і на вагу, і заморожену, і в баночках, але є одне загальне правило: якісна ікра не може коштувати дешево. Про те, як обрати якісний продукт розповіли в ефірі "Сніданок".
В Україні ціна за 100 грамів червоної ікри стартує від 100 гривень. Однак, ціна не завжди гарантує якість. Обираючи ікру варто придивитися до упакування, воно має бути цільним і неушкодженим, а номер партії та дата виробництва повинні бути нанесені лазером. А ще ікру слід зберігати при температурі від -2 до -4 градусів.
Читайте також: З ананасом, ікрою чи креветками: незвичні рецепти олів'є до новорічного столу
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.
Віталій Українець
у продавчинь тепер зіпсований НР!
Сергей Волощик